Τελευταία Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Ψαχνά: Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις αυτό που θέλεις είναι ..πρώτα να το δώσεις!!!

Το μήνυμα της 8ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων ακούστηκε δυνατά...

Γι’ ακόμη μια φορά ο τόπος μας έδωσε το στίγμα της κοινωνικής του ευαισθησίας ...

Οι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία που είναι το υπέρτατο αγαθο της ελληνικής κοινωνίας , συνεχίζοντας να ανεβάζουν τον πήχη της προσφοράς αίματος .

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων : Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου και όχι μόνο , που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της 8ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , έσπευσαν να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου .

Αγαπητοί Αιμοδότες ,

Σας εκφράζουμε   την ευγνομωσύνη μας   , για την αλληλεγγυη και την προσφορά σας !!! Καταφέρατε να ενισχύσετε το ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση για προσφορά . Στείλατε το πιο όμορφο μήνυμα ...ότι υπάρχουν προβλήματα που λύνονται προσφέροντας ...αφού ο καθένας ξεχωριστα πρόσφερε στο συνάνθρωπο του το πολυτιμότερο αγαθο ...την ΥΓΕΙΑ !!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας , χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά αυτή η προσπάθεια .

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες και την εργασία των αιμοδοτων ξεκίνησαν νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα , αψήφησαν ακόμα και την διακοπή ρεύματος που έγινε για λίγο   και δεν σταμάτησαν λεπτό μέχρι να εξυπηρετηθεί κι ο τελευταίος αιμοδότης .Η συμβολή τους σπουδαία και τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ !!!

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους Ιατρούς : Δημήτριο Αρτσιτά , Βασίλειο Γκουζίνη , Γεώργιο Φώτο και Ευάγγελο Τριανταφύλλου οι οποίοι σε συνεργασία με τη γιατρό της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων : Αφέντρα Σοφία ,εργάστηκαν πρόθυμα ακούραστα με υπέρμετρο ζήλο . Κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να είναι η διαδικασία ευχάριστη για τον κάθε Αιμοδότη και δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ τους και το χαμόγελο τους.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε, κυρίως όμως σας ευχαριστούμε γιατί ενώσατε τα χέρια σας σφιχτά με τα δικά μας για να φτιάξουμε ένα κόσμο απο ΑΓΑΠΗ κι ΕΛΠΙΔΑ .

                                             Με εκτίμηση

           Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων

ps1

 

aimod1

aimod2

aimod4

aimod13

 

 

ps2

ps3

ps4

ps5

ps6

ps7

ps8

ps9

 

 

ps10

ps11

ps12

ps14

ps15

ps16

ps18

ps19

ps20

ps21

ps23

ps23

ps24

ps26

ps27

ps28

ps29

ps31

ps32

ps33

ps34

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 02:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr