Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσα στη βδομάδα η αποκατάσταση της βλάβης του ακτινολογικού μηχανήματος του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου – Τι δήλωσε ο Διευθυντής

Μέσα στην εβδομάδα θα αποκατασταθεί η βλάβη του ακτινολογικού μηχανήματος του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου το οποίο δε λειτουργεί εδώ και μέρες.

Το θέμα θίξαμε αποκλειστικά και στην εκπομπή «τάδε έφη» στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, μετά από καταγγελίες που έγιναν από κόσμο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την Παρασκευή με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου κ. Γεωργίου μας έκανε γνωστό ότι εγκρίθηκε η δαπάνη επισκευής και πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η εταιρία θα επισκευάσει το μηχάνημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα έδειξε από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί του και ο Διευθυντής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου έτσι ώστε να τρέξουν πιο γρήγορα τα διαδικαστικά.

Το συγκεκριμένο ακτινολογικό μηχάνημα είναι πολύ παλιό. Αναμενόμενες οι ζημιές. Όσο για την αγορά ενός καινούργιου, το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Ξεπερνά τις 200.000€ και γι’ αυτό η αντικατάσταση του είναι αδύνατη με τα σημερινά δεδομένα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 15:00

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr