Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «δέκα το καλό» του Θωμά…

Τρεις φίλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και ρίχνονται με ανιδιοτέλεια στη μάχη των εκλογών στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου με το συνδυασμό των Νέων Οριζόντων και επικεφαλής το Δημήτρη Θωμά.

Ο γεωπόνος Δημήτρης Μπουρίκας, πετυχημένος επιχειρηματίας, αξιόλογος σαν άνθρωπος διεκδικεί την ψήφο των δημοτών στην Δ.Ε Κύμης, έχοντας ήδη αγωνιστεί αυτά τα χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αναδεικνύοντας θέματα της περιοχής στο δημοτικό συμβούλιο.

Τι θα μπορούσε να πει κανείς για την υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών ΑΑΔΕ Ελένη Στουπή, η οποία επίσης έχει ασχοληθεί με τα θέματα του δήμου τα προηγούμενα χρόνια ως δημοτική σύμβουλος και κατεβαίνει στην Δ.Ε Ταμυναίων.

Και έρχεται να προστεθεί στην παρέα μία δυναμική γυναίκα, μητέρα και γιαγιά, αξιόλογη η οποία αγαπά πολύ τον τόπο της, έχει ήδη προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία συμμετέχοντας σε δράσεις συλλόγων και φορέων. Ο λόγος για την Μαρία Τσιργιώτη που κατεβαίνει στην Δ.Ε Αυλώνος…

Πιο δυνατή, πιο δυναμική, με δύναμη που αντλεί από τον ίδιο τον κόσμο που την ξέρει και που την προέτρεψε να ασχοληθεί με τα κοινά, η Μαρία Τσιργιώτη, έρχεται να προστεθεί ως νέο μέλος που θέλει να δουλέψει με ανιδιοτέλεια για τον τόπο της, στο «δέκα το καλό» του Θωμά!

Με την επιτυχία όλων να θεωρείται δεδομένη, αφού όλοι τους έχουν βάλει ψηλά τον πήχη προκειμένου από την επομένη των εκλογών να δουλέψουν σε ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια όπως λένε οι δημότες δεν έχει γίνει ουσιαστικό έργο.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊ 2019 12:57

Σχετικά Άρθρα