Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπύρος Κουτσαύτης: Γνωρίζει τις ανάγκες των επιχειρηματιών και μπορεί να δώσει λύσεις…

Η εκλογή του επιχειρηματία Σπύρου Κουτσαύτη, Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Εύβοιας, θεωρείται δεδομένη από όλους εκείνους που τον ξέρουν και τον εμπιστεύονται σε θέματα που αφορούν το «επιχειρείν» όλα αυτά τα χρόνια, σε επίπεδο Νομού.

Η απόφαση του να ασχοληθεί με τον Β βαθμό Αυτοδιοίκησης σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συντάσσεται απόλυτα με τις σκέψεις και το σχεδιασμό που έχει για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Εύβοια ειδικότερα και στην Περιφέρεια Στερεάς γενικότερα.

Ένας τομέας τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά πλέον αφού ασχολείται χρόνια εκπροσωπώντας φορείς όπως είναι το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο. Η καθημερινή επαφή του με τους επιχειρηματίες του Νομού, καθορίζει και τον τρόπο σκέψης του για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την τουριστικής ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με παράλληλη τόνωση της τοπικής αγοράς.

Κατεβαίνει υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Αναγνωστάκη «Στερεά… Υπεροχής». Έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και που έχει δοκιμαστεί στα θέματα διοίκησης τα οποία υπηρέτησε με επιτυχία.

Και όπως λένε και εκείνοι που τον γνωρίζουν καλά, ο Σπύρος Κουτσαύτης, γνωρίζει τις ανάγκες των επιχειρηματιών και μπορεί να δώσει λύσεις…

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr