Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο κόσμος τίμησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερέτριας Ιωάννη Δημητρόπουλο και τους υποψηφίους του στα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων

Ο κόσμος της Ερέτριας και της Αμαρύνθου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια των εκλογικών Κέντρων του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για το Δήμο μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερέτριας, Ιωάννη Δημητρόπουλο.

Ο κ. Δημητρόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την τιμή που του έκαναν αναφέρθηκε στο όραμά του για τον Καλλικρατικό Δήμο Ερέτριας.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, ο πρώην δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας αφού είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου Πέτρος Σμιλάκος.

Μία δυνατή ομάδα διεκδικεί θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας κάνοντας έναν σοβαρό αγώνα χωρίς πολιτικές αντιπαλότητες.

Μεγάλη η συμβολή και της εφοριακού Μαρίας Παπαγγελή και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στην Εκλογική Περιφέρεια Αμαρύνθου. Με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που αποτελείται από αξιόλογους υποψηφίους.

egainia5

egainia dim3

egainia dim2

egainia dim4

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαϊ 2019 18:25

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr