Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Μαυρίκος: «Αγαπώ τον τόπο μου ζω 50 χρόνια εδώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι του τουρισμού- Αυτό τα λέει όλα…»

Ο νέος Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος μίλησε για το Νησί της Στερεάς, την πανέμορφη Σκύρο, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Το Νησί που αποτελεί πόλο έλξης όλο και περισσότερων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, όλες τις εποχές του χρόνου. Ο νέος δήμαρχος μίλησε για την ενασχόληση του επι σειρά ετών με την αυτοδιοίκηση και την άριστη σχέση που είχε και έχει με τον Δήμαρχο Σκύρου Μίλτο Χατζηγιαννάκη.

Είναι ο άνθρωπος που θέλοντας να κρατήσει τους νέους στο Νησί πρότεινε τη λειτουργία ΕΠΑΛ στη Σκύρο και όπως όλα δείχνουν θα επιμένει μέχρι να το πετύχει.

«Αγαπώ τον τόπο μου και μόνο και μόνο που 50 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι του τουρισμού εδώ αυτό τα λέει όλα» επισημαίνει ο νέος δήμαρχος και συνεχίζει

« Η ίδρυση του ΕΠΑΛ στο Νησί είναι μια από τις προτεραιότητες μας από την 1η του Σεπτέμβρη και μετά. Θέλουμε να ελαττώσουμε ή να σταματήσουμε τη μαθητική διαρροή. Τα παιδιά που είναι να φοιτήσουν σε ένα επαγγελματικό λύκειο, αυτό να γίνει στη Σκύρο και θα είναι παράρτημα του ΕΠΑΛ . Που σημαίνει πως και με 2 άτομα μπορεί να δημιουργηθεί τμήμα…»

Ο κ. Μαυρίκος στοχεύει όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη σας να φτάσει το Νησί ακόμα πιο ψηλά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 03:49

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr