Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόσσος –Κούκουζας-Φωκίτης στο πλευρό του καθηγητή Σπύρου Πνευματικού που μπαίνει δυναμικά στη μάχη των εκλογών

Ήρθε για να ταράξει τα νερά του Ευρίπου η υποψηφιότητα του Καθηγητή Ε.Κ.Π.Α., Διευθυντή της Γ’ Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής (Ε.Κ.Π.Α.) του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Σπύρου Πνευματικού στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο Κοινοβούλιο ώστε να προσφέρει όσο μπορεί περισσότερα στο Νομό της Εύβοιας.

Μετά τις σπουδές στην Αμερική, επέστρεψε στις Ελλάδα για να προσφέρει, θέτοντας τον εαυτό του στις ιατρικές υπηρεσίες του κόσμου που καθημερινά τον επισκέπτονται στο ΚΑΤ. Όμως ποτέ δεν ξεχνά τη γενέτειρά του τη Χαλκίδα την οποία επισκέπτεται συχνά.

Ανιψιός του πολιτικού Άγγελου Πνευματικού, αποφασίζει έχοντας τακτοποιήσει τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις να ασχοληθεί και εκείνος με την πολιτική. Ο λόγος όπως ο ίδιος υποστηρίζει είναι το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούν κάποιοι σοβαρά πλέον με το μέλλον της Εύβοιας και των ανθρώπων της σε όλα τα επίπεδα.

Πιστεύει ότι όπως έχει καταφέρει με πολύ κόπο αλλά με μεγάλη θέληση όλα αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα, αν τον εμπιστευθούν οι συμπατριώτες του, μέσα στη Βουλή θα υπάρχει μία δυνατή φωνή που θα διεκδικεί για την Εύβοια.

Και βέβαια, έχοντας στο πλευρό του μια δυνατή ομάδα που πρώτη πίστεψε στο όραμά του, τον Διευθυντή της Γ’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ Άλκη Βόσσο από την Κάρυστο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα και τον Επιμελητηριακό Σύμβουλο, γνωστό επιχειρηματία Νίκο Φωκίτη, θα μπορούσε κανείς να διακρίνει ότι αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τους «συνέλαβε» το βράδυ της Τετάρτης μετά από περιοδεία στην παραλία της Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα