Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαγγέλης Αμπελιώτης: «Υπάρχει ένα τραίνο και στο τελευταίο βαγόνι της ανάπτυξης είναι ο Μητσοτάκης-Αν δεν μπούμε σε αυτό το τραίνο της ανάπτυξης, θα χάσουμε κάθε ευκαιρία»

«Χαίρομαι που εδώ βλέπω πολλούς συμπατριώτες και χαίρομαι για το Σίμο γιατί στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί άψογα όπως θα συνεργαστούμε και στο μέλλον» δήλωσε στη συνάντηση φίλων του Σίμου Κεδίκογλου στο Αλιβέρι, ο γνωστός φοροτεχνικός Βαγγέλης Αμπελιώτης. Ο κ. Αμπελιώτης πήρε το λόγο και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ επεσήμανε τους λόγους που θα πρέπει αυτή την Κυριακή να πάμε να ψηφίσουμε.

«Πρέπει όλοι να προσέξουμε γιατί είναι πολύ κρίσιμες αυτές οι εκλογές. Πρέπει να υπάρξει δυνατή αυτοδυναμία. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη στην ομιλία του φίλου μου του Κώστα του Καραμανλή. Και είδα ότι υπάρχει παλμός. Το έζησα» είπε ο κ. Αμπελιωτης και συνέχισε:

«Υπάρχει ένα τραίνο και στο τελευταίο βαγόνι της ανάπτυξης είναι ο Μητσοτάκης. Αν δεν μπούμε σε αυτό το τραίνο της ανάπτυξης, θα χάσουμε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχει δυναμική από κανένα άλλο κόμμα να μας βγάλει από την κρίση. Μόνο αυτή η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα. Έχω συμβάλλει και εγώ στο πρόγραμμα, στο φορολογικό κομμάτι σημαντικά. Και σας λέω με την καρδιά μου ότι είναι η μόνη ευκαιρία. Δώστε με την ψήφο σας τη δυνατότητα να μπορέσει η παράταξη αυτή να υλοποιήσει το όραμα της, να μας βγάλει από την κρίση. Να υπάρξουν θέσεις εργασίας και να δούμε τα παιδιά μας να έχουν δουλειές».

Σχετικά Άρθρα