Τελευταία Νέα

Έρχεται και στο Αυλωνάρι ο γιατρός και θα γίνει …ο χαμός!

Τρία live στη Χαλκίδα και δε χορταίνουμε με τίποτα τους "ΛΥΣΤΟΥΣ –ΔΕΣΤΟΥΣ"…Ένα από τα μέλη της παρέας των μουσικών που μας ξεσήκωσαν με τις μουσικές τους επιλογές, είναι και ο ορθοπεδικός –Χειρουργός του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Νικηφόρος Στάικος. Με την κιθάρα του αλλά και τη φωνή του μας ταξιδεύει μαγικά σε κάθε live

Και βέβαια ξεπέρασε τα όρια της πόλης μας! Οι «ΛΥΣΤΟΥΣ- ΔΕΣΤΟΥΣ» σύντομα θα μας καταπλήξουν σε μία μοναδική μουσική βραδιά και στο Αυλωνάρι. Ο γιατρός φαίνεται πως συνδύασε «το τερπνον μετά του ωφελίμου…». Έκανε τη βόλτα με καλή παρέα στο Παζάρι του Αυλωναρίου, απόλαυσαν λαχταριστούς μεζέδες στου «Μυλωνά» και ποτάκι που άλλου; Στο ZERO! Εκεί με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου Γιώτα Γκίκα και τον Αντιπρόεδρο και δημοτικό Σύμβουλο Κύμης Αλιβερίου Θέμη Ζέρβα και καλή παρέα πίνοντας τα ποτά τους, τα κανόνισαν….Δε θα μπορούσαν να λείπουν από την παρέα και η Πρόεδρος του Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή με το Σάκη Καδίτη από το Τραχήλι.

Το επόμενο live σύντομα στο Αυλωνάρι με την Εύη Ζέρβα να δηλώνει κατενθουσιασμένη και να ετοιμάζεται… Έρχεται και στο Αυλωνάρι ο γιατρός και θα γίνει …ο χαμός!

staikos parea

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 15:59

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr