Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το θέμα της λειψυδρίας φέρνει με αίτημα του ο Θωμάς στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Όπως είχε γράψει το eviakosmos.gr λόγω της σοβαρότητας και της αγανάκτησης του κόσμου, το θέμα της λειψυδρίας της Κύμης και της ευρύτερης περιοχής έρχεται ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο μετά από αίτημα που ήδη έχει αποστείλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Ζέρβα.

Ο κ. Θωμάς ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα που απασχολεί σχεδόν μία Δημοτική Ενότητα, αυτή της Κύμης με τους δημότες να είναι αγανακτισμένοι και να μη γνωρίζουν έως πότε θα ταλαιπωρούνται πληρώνοντας μάλιστα κανονικά τους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑΚΑ.

Στην επιστολή του στον Πρόεδρο του Δ.Σ ο κ. Θωμάς αναφέρει:

«Στην αποψινή συνεδρίαση, (15-10-2019), του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάμε όπως εκτός ημερήσιας διάταξης συζητηθεί το σοβαρότατο θέμα της παρατεταμένης λειψυδρίας στην περιοχή της Κύμης και των γύρω χωριών της».

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη συζήτηση του θέματος συναινεί και η παράταξη της κας Θαλασσινού. Το αίτημα έχει κατατεθεί προς συζήτηση με την υπογραφή των συμβούλων που απαιτεί η διαδικασία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:48

Σχετικά Άρθρα