Τελευταία Νέα

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα του ΒΙΟ.ΚΑ της Ερέτριας στο Δημοτικό Συμβούλιο – Η ενημέρωση από το Δήμαρχο και οι τοποθετήσεις –Ποιοι καταψήφισαν (video)

Ως κατεπείγον θέμα έφερε απόψε 13 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του Δ.Σ Ερέτριας το θέμα περί λήψης απόφασης για τη συνέχιση του διαγωνισμού «Αποχέτευση Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ερέτριας» ο Πρόεδρος του Δ.Σ Ανδρουλάκης το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τους παρόντες συμβούλους (Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι κ.κ. Ασημίνα Καραμπέτσου, Αντώνης Τερζάκης) ενώ ήρθε στο συμβούλιο και έφυγε πριν συζητηθεί το θέμα ο Γιώργος Σμπιλίρης. Καταψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κατσής, Γιάννης Πετρογιάννης, Μπάμπης Καραβάς και Αργύρης Καραβάς.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δημάρχου το Δ.Σ του Δήμου Ερέτριας εγκρίνει τη συνέχιση και ολοκλήρωση του διαγωνισμού με τίτλο «Αποχέτευση Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Ερέτριας, υπό την προϋπόθεσή της έγγραφης δέσμευσης του αναδόχου για την μετακίνηση του αγωγού διάθεσης καθαρών σε θέση που θα επιλέγει από την αναθέτουσα αρχή ύστερα από την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, χωρίς καμία αύξηση του συνολικού συμβατικού οικονομικού αντικειμένου και χωρίς καμία επιπλέον απαίτηση εκ μέρους του αναδόχου για την εκπόνηση των σχετικών μελετών και την υποβοήθηση της υπηρεσίας ως προς τις σχετικές εγκρίσεις που απαιτούνται. Εξουσιοδοτείται ο δήμαρχος να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

 

 

 

 

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΥΡΝΗ

 

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕ

 

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΡΑΒΑ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 23:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr