Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπύρος Ραπτάκης : Ένας Πρόεδρος με τσαγανό!

Μπορεί και εξαντλεί την υπομονή του όταν χρειαστεί προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων –Μεσσαπίων, ο Πρόεδρος Σπύρος Ραπτάκης.

Έμπειρος αυτοδιοικητικός, όλα αυτά τα χρόνια είχε παραβρεθεί σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων αλλά είναι διαφορετικά όταν βρίσκεσαι σε μία θέση ευθύνης όπως αυτή του Προέδρου.

Ο Σπύρος Ραπτάκης έχει ζυγίσει τα πράγματα…Αν και κάποιες κυρίες πολλές φορές πετάγονται και δημιουργούν εντάσεις στα συμβούλια εκείνος έχει τον τρόπο να τις επαναφέρει στην τάξη αντί να τις αποβάλλει από την αίθουσα και να συνεχίσει τη συνεδρίαση.

Απλά όταν βλέπει ότι ξεφεύγει η κατάσταση, διακόπτει για λίγο τη συνεδρίαση αφού προηγουμένως έχει υψώσει τη φωνή του αλλά είπαμε μερικές μερικές δεν παίρνουν χαμπάρι.

Άλλωστε ο Σπύρος Ραπτάκης είναι άνθρωπος ο οποίος έχει αποφασιστικότητα, θάρρος, αντοχή, με μια λέξη, έχει τσαγανό. Είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας με πολύ κουράγιο. Με τσαγανό από τη φύση του και το αποδεικνύει και μέσα από την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον εθελοντισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 18:01