Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφθηκε με επιτυχία η ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κύμης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Γηροκομείου Κύμης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Τοπικής Κοινότητας Κύμης η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση προσφώνησε η Τοπική Σύμβουλος και Αναπληρώτρια του Προέδρου Άγγελου Μαργέλη, ο οποίος απουσίαζε, Κατερίνα Κουτέλου η οποία είχε κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους έτσι ώστε να ζήσουν αυτή τη «μαγική» βραδιά που τους χάρισαν μικροί και μεγάλοι, βάζοντας τους στο «Πνεύμα των Χριστουγέννων».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με 3 παραμύθια που αφηγήθηκαν οι κυρίες Σοφία Λεμονή, Δήμητρα Καμπούρη και Ζωή Νικολοπούλου. Ακολούθησε μια διάδραση σχετική με τα Χριστούγεννα που αφορούσε και επιστολή στον Άγιο Βασίλη, και ζωγραφιές από 4 ομάδες. Ο Άγιος Βασίλης στο τέλος βράβευσε τρία γράμματα.

Μία πολύ δυνατή παράσταση, «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια τα Χριστούγεννα» έδωσε η Θεατρική Ομάδα Κύμης-Αλιβερίου «Τα Μεμέτζουλα» η οποία και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Ενώ η βραδιά έκλεισε υπέροχα με τα Παραδοσιακά Κάλαντα.

Η κα Κουτέλου ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και όλους τους συντελεστικούς παράγοντες στην επιτυχία αυτής. Και ευχήθηκε καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

kim14

kim3

kim4

kim5

kim6

kim8

kim9

kim10

kim11

kim12

kim14

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 01:49