Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΩΡΑ: Yπέστη καθίζηση ο παραλιακός δρόμος προς το Στόμιο Οξυλίθου- Κινδύνευσαν οδηγοί

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί από το Φάρο προς το Στόμιο της Κύμης. Περίπου 100 μέτρα δρόμος υπέστη σοβαρή καθίζηση στο ρεύμα προς Κύμη. Διερχόμενος οδηγός πριν από μία περίπου ώρα, ενημέρωσε τον αρμόδιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κώστα Δημά ενώ στο σημείο βρίσκονται και η Πρόεδρος του Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή με τον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Ανδρέου.

Χρειάζεται προσοχή σε όλο το παραλιακό μέτωπο που οδηγεί στην Πλατάνα καθώς σε πολλά σημεία η θάλασσα έφτασε στο δρόμο παρασύροντας και τις προστατευτικές μπάρες αλλά και οτιδήποτε συναντούσε στο πέρασμα της.

Ο κ. Δημάς μιλώντας πριν από λίγο στο eviakosmos.gr επεσήμανε την επικινδυνότητα της κατάστασης του δρόμου ζητώντας οι οδηγοί που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Μόλις ενημερώθηκα από διερχόμενο οδηγό για την κατάσταση του δρόμου έφτασα αμέσως στο σημείο. Επικοινώνησα με την Περιφέρεια προκειμένου να στείλουν συνεργείο να τοποθετήσει την απαραίτητη σήμανση» δήλωσε ο κ. Δημάς και συνέχισε: «Περιμένουμε έως ότου γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μην κινδυνεύσουν διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί. Αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την αστυνομία θα κλείσουμε το δρόμο σταματώντας την κυκλοφορία».

Σχετικά Άρθρα