Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός σε τροχαίο 48χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, αυτό που συνέβη πρωί Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο δρόμο Αρτάκη- Χαλκίδα όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούσθηκε με απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός εργάτη καθαριότητας που βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδαίων επέστρεφε από την Αρτάκη προς τη Χαλκίδα. Έχοντας βγει από την Αρτάκη, προς Χαλκίδα, στην ευθεία στο βενζινάδικο έκανε δεξιά του δρόμου προκειμένου οι εργάτες της καθαριότητας που βρίσκονταν πίσω, στις πατήθρες του απορριμματοφόρου να κατέβουν και να πάρουν για να αδειάσουν τους κάδους.

Μόλις που πρόλαβε η μία εργάτρια που ήταν στα δεξιά του οχήματος και κατέβηκε! Καθώς το τουριστικό λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου όπου βρισκόταν ο 48χρονος εργάτης καθαριότητας Βαγγέλης Καραβασίλης, ο οποίος δεν είχε προλάβει να κατέβει. Ο θάνατος του άτυχου 48χρονου ήταν ακαριαίος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας. Η είδηση για τον άδικο χαμό του Βασίλη Καραβασίλη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πατέρας τεσσάρων παιδιών έχασε τόσο άδικα τη ζωή του την ώρα της δουλειάς.

Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδαίων Χάρης Καραμάντουλας σχολίασε : «Είναι τραγικό !!! Ο συνάδερφος μας προστέθηκε στον κατάλογο των 40 και πλέον νεκρών τα τελευταία χρόνια στην Τ.Α. Πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος ώστε να φέρουμε είς πέρας το έργο που μας έχει ανατεθεί , Αξιώνουμε στην μνήμη όσων χάθηκαν το σεβασμό, την προσοχή και την υποχρέωση να μας προσφέρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ... Ας είναι το αίμα του Βαγγέλη το τελευταίο που χύνεται ... Ας ανοίξουν όλοι τα μάτια και τα αυτιά τους και ας μας ακούσουν ... Καλό ταξίδι συνάδελφε, πατέρα οικογενειάρχη !!!!»

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου των Εργαζομένων

ergazomenoi

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 15:58

Σχετικά Άρθρα