Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις τραυματίες ο απολογισμός από πτώση βράχου το πρωί στον παραλιακό δρόμο της Κύμης- Οριστική διακοπή της κυκλοφορίας

Πριν από λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες κακών που έφερε η θεομηνία στον πολύπαθο δρόμο που οδηγεί στο Διευρωπαϊκό λιμάνι της Κύμης. Η καθίζηση του οδοστρώματος σε ένα σημείο και η πτώση φερτών υλικών λίγες μέρες μετά σε άλλο, «ταρακούνησαν» τους αρμόδιους φορείς να σπεύσουν τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Σήμερα το πρωί γίναμε μάρτυρες μιας κατάστασης, αναμενόμενης για μας, χωρίς να έχει εκτιμηθεί κατάλληλα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας αφού όπως είχε δηλώσει στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης σε συνέντευξη του στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM, δεν υπήρχε σχετική εισήγηση από τις Τεχνικές Υπηρεσίας για οριστικό κλείσιμο του δρόμου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές προκειμένου μην έχουμε χειρότερα και κινδυνεύσουν οδηγοί και επιβάτες διερχόμενων οχημάτων.

Σήμερα το πρωί δυστυχώς γίναμε μάρτυρες κακών. Ευτυχώς όμως δεν θρηνήσαμε θύματα όταν βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο δρόμο λίγα μέτρα από το σημείο όπου υπάρχει σήμανση γιατί ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση, την ώρα που από το σημείο περνούσε διερχόμενο όχημα της ΟΠΚΕ με τρεις αστυνομικούς που πήγαινε στην Κύμη.

Οι βράχοι «ακούμπησαν» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των αστυνομικών. Ανάμεσα τους και ο Προϊστάμενος της ΟΠΚΕ Εύβοιας Παναγιώτης Πολύχρονος. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κύμης.

Την ίδια ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μιλώντας πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ανακοίνωσε το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου της Κύμης μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται πλέον από τη Γέφυρα της Σκοτεινής προς την Κονίστρα.

Στο σημείο βρίσκονται η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή και ο Τοπικός Σύμβουλος Νίκος Ανδρέου αναμένοντας τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας. Στο σημείο θα μεταβεί και ο κ. Κελαϊδίτης.

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι τραβηγμένες αφού καθαρίστηκε ο δρόμος.

dromos kimi neo 2

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:59

Σχετικά Άρθρα