ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ

300x250px elval halcor ReportB

100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

34χρονος εργαζόμενος σε εργολάβο της ΛΑΡΚΟ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα

Τραγική κατάληξη για ακόμα έναν εργαζόμενο σε εργολάβο της ΛΑΡΚΟ είχε τα ξημερώματα, η εργασία για έναν 34χρονο πατέρα δυο παιδιών από τη Δροσιά Χαλκίδας, όταν το φορτηγό που χειριζόταν από άγνωστη αιτία κατέληξε σε γκρεμό 200 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 34χρονος Κώστας Μάρκου του Δημητρίου, οδηγούσε φορτηγό που μετέφερε αδρανή υλικά το οποίο την ώρα που συνέβη και το μοιραίο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ χτες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, κατά την οπισθοχώρηση στο άδειασμα, έφυγε στο γκρεμό. Το δυστύχημα συνέβη στη θέση Σούρτζι. Ο νεαρός άντρας εργαζόταν σε εργολάβο της ΛΑΡΚΟ.

Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε εκτός οχήματος. Ενώ το αυτοκίνητο έκανε τούμπες, καταλήγοντας στη χαράδρα, βάθους περίπου 200 μέτρων. Τον άτυχο οδηγό ανέσυραν νεκρό με τη βοήθεια των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών, πυροσβέστες παρουσία και του δημάρχου Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος κάνουν οι αρμόδιες αρχές.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 13:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr