Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με βραβεία και χορό η κοπή της πίτας του Συλλόγου απανταχού Βιταλιωτών -Τα εύσημα στον Πρόεδρο Δημήτρη Δεμερoύτη και το Δ.Σ για την επιτυχημένη εκδήλωση

Για ακόμα μία χρονιά ο Πρόεδρος Δημήτρης Δεμερούτης και τα μέλη του Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Βιταλιωτών έδωσαν ρέστα διοργανώνοντας ακόμα μια πετυχημένη εκδήλωση που σκοπό είχε να βρεθούν όλοι μαζί οι χωριανοί στην Αθήνα, να τιμήσουν τους μαθητές απανταχού Βιταλιωτων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να διασκεδάσουν όλοι μαζί κόβοντας όπως κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κοσμικό κέντρο «ΚΛΕΙΔΙ», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι ακόμα μία δυνατή εκδήλωση με τη συμμετοχή των Βιταλιωτών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Αφού τα μέλη του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν παρόντες. Μάλιστα ο Σύλλογος είχε φροντίσει να βάλει λεωφορείο και να μεταφέρει τον κόσμο από τα Βίταλα στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Δεμερούτης ευχαρίστησε πολλές φορές τους απανταχού Βιταλιώτες και φίλους που είχαν έρθει από όλες σχεδόν τις περιοχές της Αθήνας , ευχήθηκε στους φοιτητές καλές σπουδές και να μην ξεχάσουν το χωριό τους όσο ψηλά και αν φτάσουν στη ζωή τους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου για το 2019.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους παραβρίσκονταν ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Χουλιαράς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Γέραλης Ιωάννης αλλά και οι απερχόμενοι πρόεδροι του ιστορικού αυτού συλλόγου Δεμερούτης Κωνσταντίνος, Ντερνελής Αντώνιος, Βαρλάμου Ευαγγελία αλλά και μέλη προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων. Την ορχήστρα στο νησιώτικο πρόγραμμα πλαισίωσε ο Αλιβεριώτης Κυριάκος Κεχρής.

vit1

vit2

vit3

vit4

vit5

vit6

vit7

vit8

vit9

vit10

vit11

vit12

vit13

vit14

vit15

vit16

vit17

vit20

vit21

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 02:00

Σχετικά Άρθρα