Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Αρνητικά τα αποτελέσματα για τη γιατρό και τη μαία του Νοσοκομείου Χαλκίδας που εξέτασαν τη γυναίκα από το hot spot -Δεν κλείνει η μαιευτική κλινική

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη γιατρό και τη μαία που εξέτασαν την έγκυο γυναίκα που μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας την Πέμπτη το βράδυ. Η γυναίκα λόγω δυσκολιών που αντιμετώπιζε στην κύηση την Παρασκευή το πρωί με λεωφορείο από την Χαλκίδα και εν συνέχεια χρησιμοποιώντας τον Ηλεκτρικό στην Αθήνα έφτασε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου και γέννησε με καισαρική. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό γιατί έβηχαν και βρέθηκαν θετικοί.

Σήμανε συναγερμός τόσο στο hot spot της Ριτσώνας αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Παράλληλα, σήμανε συναγερμος και στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Υπεβλήθηκαν στο τεστ για τον κορονοϊό η γιατρός και η μαία που ήρθαν σε επαφή με την έγκυο και την εξέτασαν έχοντας αξίζει να σημειωθεί πάρει όλα τα μέτρα προστασίας. Τα αποτελέσματα βγήκαν πριν από λίγο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr είναι αρνητικά.

Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για να κλείσει η Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 21:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr