100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Γεννητούρια σήμερα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας από έγκυο που μεταφέρθηκε από την προσφυγική δομή της Ριτσώνας – Είχε εξετασθεί και είχε βρεθεί θετική στον ιό – Αρνητικό το δεύτερο τεστ που έγινε στο Νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όταν από την προσφυγική δομή της Ριτσώνας μεταφέρθηκε ετοιμόγεννη μία νεαρή κοπέλα και έγινε γνωστό στη συνέχεια πως η κοπέλα αυτή στις εξετάσεις που είχαν γίνει πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί θετική στο τεστ για κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε αρχικά ελλιπή ενημέρωση από τη δομή προς το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο ως προς την κατάσταση της κοπέλας η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr ως άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό πριν από λίγες μέρες, και με πυρετό θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί κατευθείαν στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η νεαρά κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του τοκετού ήταν προχωρημένη οπότε δεν μπορούσε να μεταφερθεί. Σήμερα το πρωί αφού γέννησε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, μαμά και νεογνό μεταφέρθηκαν στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας πήρα δείγμα από την μητέρα που έφερε συμπτώματα κορονοιού και μετά τις πληροφορίες ότι τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί πριν από λίγες μέρες είχε βγει θετικό. Τα αποτελέσματα του τεστ που πήραν στη Χαλκίδα ήταν αρνητικά. Ωστόσο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του eviakosmos.gr θα υποβληθεί μετά από 24 ώρες σε νέο τεστ για τον Κορονοιό. Αντίστοιχες εξετάσεις γίνονται και στο μωράκι.

Το ερώτημα που γεννάται από όλο αυτό είναι γιατί από την προσφυγική δομή της Ριτσώνας δεν έγινε γνωστό από την αρχή ότι η ετοιμόγενη γυναίκα ήταν θετική σε τεστ για κορονοιό που της έγινε λίγες μέρες πριν; Πως διασφαλίζεται η δημόσια υγεία και η υγεία εκείνων που εργάζονται στις δομές υγείας; Γιατί τη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με πυρετό δεν την διεκόμισαν στην Αθήνα;

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του νέου τεστ…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr