Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Οκτωνιά «κατακρεούργησαν» τον πλάτανο κι έγειρε επικίνδυνα στο δρόμο - Άμεση η παρέμβαση του Κότσαρη

Ανθρώπινη παρέμβαση με πολλά ρίσκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «άγαρμπο» κόψιμο ενός αιωνόβιου δέντρου στη θέση Βρύση Βοϊβόντα στην Οκτωνιά. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το eviakosmos.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστοι έκοψαν τον Πλάτανο στον κορμό πιθανολογείται νυχτερινές ώρες χτες με αποτέλεσμα το δέντρο να γύρει επικίνδυνα προς το δρόμο.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αντιδημάρχου Δ.Ε Αυλώνος Γιώργου Κότσαρη ο οποίος έσπευσε με καλαθοφόρο όχημα του δήμου προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειές. Αφού πρώτα επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και έκοψε το ρεύμα καθώς τα κλαδιά του δέντρου ακουμπούσαν στα σύρματα.

Πρώτο μέλημα του Αντιδημάρχου να κλείσει το δρόμο με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Στη συνέχεια προχώρησε στο κλάδεμα του δέντρου. Ο ίδιος εκτιμώντας την κατάσταση δήλωσε στο eviakosmos.gr πριν από λίγο ότι το δέντρο έχει βαθιά τομή και πως θα κάνουν ότι μπορούν αν παίρνει για να το σώσουν. Διαφορετικά τις επόμενες μέρες αν διαπιστωθεί ότι παραμένει ως «απειλή» για τους διερχόμενους οδηγούς, θα το κόψουν.

 oktonia dentro1

oktonia dentro2

oktonia dentro3

oktonia dentro4

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαϊ 2020 20:59

Σχετικά Άρθρα