Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΚΥΡΟΣ: Το Νησί της Στερεάς τουριστικός προορισμός και φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον COVID 19, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Σκύρου αναμένουν και φέτος αρκετό κόσμο που θα επιλέξει το ήσυχο νησί της Στερεάς για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σε ότι αφορά τη Ναυτική Εταιρία της Σκύρου στο πλοίο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Με μάσκα όσοι θελήσουν να κάτσουν στο σαλόνι κρατώντας τις αποστάσεις. Και βέβαια, οι επιβάτες επιβιβάζονται στο πλοίο έχοντας συμπληρώσει σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία τους.

Οι πανέμορφες παραλίες του νησιού θα σας καταπλήξουν. Η φιλοξενία θα σας μείνει αξέχαστη. Όσο για τις γαστρονομικές προτάσεις….Αστακομακαρονάδα, τηγανίτες με ξινοτύρι, κατσικάκι Σκυριανό είναι μερικά από τα εδέσματα που θα σας καταπλήξουν.

Όπως ανέφερε στο eviakosmos.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ Σκύρου Γιάννης Ευγενικός και του Αγίου Πνεύματος ο κόσμος προτίμησε το Νησί της Στερεάς αλλά και για τις καλοκαιρινές του διακοπές φέτος είναι ένας προορισμός που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αυτό όπως μας είπε παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχουν κατεβάσει αρκετά τις τιμές στα καταλύματα.

 skiros2

skiros3

skiros 4

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 12:47