Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Τουριστικού- Ενημερωτικού -Ιστορικού Οδηγού του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του νέου Τουριστικού, Ενημερωτικού και Ιστορικού Οδηγού του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Μια δουλειά η οποία ολοκληρώθηκε μετά από εντατική εθελοντική εργασία 1,5 χρόνου. Η εθελοντική αυτή ομάδα απαρτίζεται από τον γράφοντα, την Ιωάννα Μαντζώρου, Φιλόλογο, την Νίκη Καραγκούνη Κοινωνιολόγο–Ανθρωπολόγο, τον Ανέστη Τσίρη, Ιστορικό – Αρχαιολόγο.

Την ομάδα αυτή πλαισίωσαν, με την βοήθεια τους, αρκετοί ακόμη, όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης, η Βασιλική Μπισμπικοπούλου και αρκετοί ντόπιοι που προσέφεραν χρήσιμες πληροφορίες. Από την όλη προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει και η φωτογραφική ομάδα με το μοναδικό φωτογραφικό υλικό, την Άννα Ρέτσα και τον Νίκο Παπαθανασίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθηκαν αλλά και όσους μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθειά μας (δημόσιους φορείς, χορηγούς επικοινωνίας, ευγενικοί υποστηρικτές) Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κκ Χρυσόστομος, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καραμούζης, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Ευβοίας Γ. Κελαϊδίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Η. Μπουρμάς, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού Κ. Γαλάνης, , ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ν. Δανέλης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χαλκιδέων Ι. Νέζης, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ε.Αϊδίνη,ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Θ. Σπανός, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γ. Ψαθάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Ραπτάκης, οι αντιδήμαρχοι Διρφύων Μεσσαπίων Π. Ματράκας, Δ. Γιαννούτσος, Α. Σοφία , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπ. Τσώκος, Μ. Βασιλείου, Δ.Κιαπέκος, Α. Καρατζά, Α. Θεοδοσίου, από την αντιπολίτευση ο επικεφαλής της ελάσσονος Α. Κουλοχέρης, ο πρώην Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γ. Μπουροδήμος, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείο Οικονομικών Γ. Γεωργίου, ο καθηγητής του Π.Τ. Δ. Ε του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πολύκαρπος Καραμούζης, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας ο αναπληρωτής διευθυντής Δ. Χριστοδούλου, από τον ΙΟΑΣ η πρόεδρος Β. Δανέλη, η εκπρόσωπος του Δασαρχείου Χαλκίδος Αν.Καραδόντα, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ψαχνών, Καστέλλας, Καμαρίτσας, Μακρυκάπας, Πάλιουρα, Στροπώνων, Κυπαρισσίου, Μίστρου, εκπρόσωποι Συλλόγων Πολιτιστικών-Περιβαλλοντικών και Αθλητικών, η Ολυμπιονίκης της Πάλης Φ. Ψαθά και πλήθος κόσμου. Η βραδιά "ντύθηκε" μουσικά από τους Κώστα και Δήμο Ψαθά.

kar4

kar1

kar2

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 19:35

Σχετικά Άρθρα