Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τα πρωτάκια η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο…

Παιδί! Παιδί στην καρδιά, παιδί στην ψυχή ένιωσε για όση ώρα συνομιλούσε στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζουμε με τίποτα…

Και βέβαια μέσα από την επικοινωνία με τα παιδάκια που για πρώτη φορά θα μπουν στις αίθουσες να κάνουν μάθημα, είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το συναρπαστικό που μόνο με τα μάτια των παιδιών μπορείς να το δεις.

Η δήμαρχος τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας συνομίλησε με τα παιδιά δηλώνοντας τυχερή χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

“Ίσως σε όλη τη σχολική πορεία να μην υπάρχει πιο σημειολογική στιγμή από τα πρωτάκια του Δημοτικού στο νέο τους ξεκίνημα, όχι μόνο για τους μικρούς μαθητές, αλλά και για τους δασκάλους και κυρίως για τους γονείς. Σήμερα είχα την τύχη να μιλήσω με τα παιδιά αυτά και να κερδίσω κι εγώ λίγη από την θετική τους αύρα και το χαμόγελό τους, έστω και μέσα από τη μάσκα. Πολλές οι απορίες τους αλλά σπουδαία η αντίληψή τους. Καλή αρχή με υγεία και χαρές στους μικρούς μας μαθητές και στους περήφανους γονείς τους που τόσο σύντομα θα τα δουν στην έκτη τάξη και δεν θα το πιστεύουν” δήλωσε ενθουσιασμένη από την εποικοδομητική συζήτηση με τα πρωτάκια η δήμαρχος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 13:23

Σχετικά Άρθρα