Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΡΗΝΟΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας- Πέθανε από ανακοπή η 28χρονη νοσηλεύτρια Δήμητρα Κορώζη

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους…Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 28χρονης νοσηλεύτριας από τα Ψαχνά, Δήμητρας Κορώζη, η οποία υπέστη ανακοπή το απόγευμα στο σπίτι της, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Απίστευτο φαντάζει στους συναδέλφους της στο Νοσοκομείο το γεγονός ότι το όμορφο-χαμογελαστό και πρόσχαρο κορίτσι με το οποίο ήταν μαζί μέχρι το μεσημέρι, θα έσβηνε μέσα στο σπίτι της μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr , η κοπέλα ήταν πρωινή σήμερα στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου της Χαλκίδας. Μάλιστα παραπονέθηκε στους συναδέλφους της ότι αισθανόταν κόπωση και στις 3 το μεσημέρι που τελείωσε τη δουλεια της, έφυγε για το σπίτι της στα Ψαχνά. Το απόγευμα λένε οι πληροφορίες θα πήγαινε στο Παντείχι στο σπίτι που έχτιζε με τον αρραβωνιαστικό της.

Η μοίρα επεφύλασσε όμως το πιο σκληρό παιχνίδι. Μέσα στο σπίτι της γύρω σις 7 το απόγευμα υπέστη ανακοπή. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπου και διασωληνώθηκε. Ήταν ήδη αργά. Η καρδιά της όμορφης ξανθούλας είχε σταματήσει να χτυπά. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της κοπέλας εργάζεται ως θυρωρός στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών.

Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους εκείνους που την ήξεραν και μιλάνε μόνο με καλά λόγια για την δική τους Δήμητρα. Το χαμογελαστό κορίτσι που θα θυμούνται για πάντα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο άνθρωπός της... Ο θάνατος αναφέρθηκε ως ανακοπή αλλά διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 21:53

Σχετικά Άρθρα