bannernew5

Τελευταία Νέα

Όταν ο Βελζεβούλης "περνούσε" από την παραλία της Χαλκίδας…

Όταν δεν έχεις καλές σχέσεις με τη δήμαρχο…Όταν έχεις την ψευδαίσθηση ότι το Νοσοκομείο της Χαλκίδας έχει παραπάνω από μία ΜΕΘ COVID 19…Όταν “βλέπεις” ότι δύο άνθρωποι σε απειλούν στο σπίτι σου και την ίδια ώρα επειδή έχεις και άριστες σχέσεις με δήμαρχο του χρεώνεις και ένα πάρτι, που ποτέ δεν έγινε, και μάλιστα του το χρεώνεις και ως εστία μετάδοσης κορωνοϊού. Όταν μπερδεύεις το αρσενικό με το θηλυκό κρούσμα covid 19 σε χωριό της Εύβοιας…Όταν χρεώνεις ως κρούσματα κορωνοϊού παραπάνω από μία γιατρό που βρέθηκε θετική στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας…

Και όταν δεν τολμάς να περάσεις έξω από συγκεκριμένο δήμο αλλά «βλέπεις» ότι «πλακώνονται» μεταξύ τους αντιδήμαρχοι, τότε μπορεί να βλέπεις άνετα το Βελζεβούλη(σατανά) να περπατάει στην παραλία της Χαλκίδας και να στολίζει το παραλιακό μέτωπο Χριστουγεννιάτικα, με το 666! Το lock down οκ, έχει επηρεάσει την ψυχολογία μερικών που είναι στα όρια τους. Αυτό όμως, όπως επισημαίνει ο κόσμος, δεν τους δίνει το δικαίωμα να παρασύρουν και τον υπόλοιπο κόσμο στο δικό τους παραλήρημα…

Και για επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον στο μήνυμα που προσπάθησε κάποιος ή κάποια ή κάποιοι, εντέχνως να περάσουν αρνητικά για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της παραλίας της Χαλκίδας. Που σκόνταψε! Σκόνταψε πάνω σε εκείνους που διαθέτουν λογική και κριτική ικανότητα και μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο μερικών μερικών που ελαφρά τη καρδία προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Και μόλις πήραν είδηση ότι δεν τους βγαίνει, έσπευσαν τάχα μου, τάχα μου να το μαζέψουν…

Και βέβαια μόνο αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα…Κάποιοι βέβαια έσπευσαν να το διακωμωδήσουν. Αφού μόνο άξιο γέλιου ήταν! Αναμεσά τους και ο Πρόεδρος των Λουκισίων Γιάννης Τσούρτος ο οποίος ανέβασε τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από εμπορικό δρόμο της Χαλκίδας όπου υπάρχει ένα μισοφέγγαρο με 5 αστεράκια και έγραψε: «Εδώ ο καλλιτέχνης μάλλον ήθελε να σχηματίσει τουρκική ημισέληνο αλλά θα το ολοκληρώσει του χρόνου για να μη χτυπήσει άσχημα. Τι ακούμε…»

TSOURTOS

 

 

Ο Γιάννης Στέρπης, υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία επίσης από δρόμους της πόλης στολισμένους για τα Χριστούγεννα σχολίασε:

«ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ- Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με ανούσια πράγματα…αλλά? Καλός ο χαβαλές με την φωτο (τυχαίως…επιλεκτική) με τις διακοσμητικές κορδέλες, για άλλους με συμβολισμό του 666 στον διάκοσμο της παραλίας. Όμως με μία πανοραμική φωτό και με τις 27 κολώνες φωτισμού (με διάκοσμο) και με τον ίδιο μαθηματικό τρόπο σκέψης. Αντί για δαίμονες…Μαθηματικά θα ξεχρεώσουμε ως χώρα και θα σωθούμε ως Χριστιανοί! »

 

 

STERPIS

(Ο Βελζεβούλης στα ΚΟΜΙΚΣ είναι και η μαγική ιπτάμενη σκούπα της Μάγισσας Φούρκα. Είναι υπηρέτης της αλλά την εξυπηρετεί και ως μεταφορικό μέσο… Πρωτοεμφανίζεται στην ιστορία του Καρλ Μπαρκς, Φάρσα ή κέρασμα).

Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη στον ΕΥΡΙΠΟ 90 fm και τη Δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, τη Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, το πρωί, καταδικάζοντας την προσπάθεια απαξίωσης και δυσφήμισης της πόλης εντέχνως από κάποιους, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε:


«Λυπάμαι πραγματικά. Δεν ξέρω πως μπορώ να το ερμηνεύσω αυτό. Αλλά από χθες ακούω ότι σε ότι αφορά το διάκοσμο της παραλίας , ότι υπάρχει το 666. Ο κόσμος έχει πολλή φαντασία» δήλωσε η κα Αϊδίνη Παρ΄ όλα αυτά όλοι μας οφείλουμε να το δούμε καλοπροαίρετα και να μη μας παραπέμπει σε κάτι άσχημο. Είναι μια κορδέλα η οποία καταλήγει σε μία μπάλα και την έκαναν 6 –6- 6. Να σας πω μόνο ότι υπάρχουν 29 τέτοια στολίδια. Είναι δυνατόν; Έχω απορήσει με τη φαντασία κάποιων και δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν όλο αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προσπαθούμε να κάνουμε την πόλη μας όμορφη. Δουλεύουμε μέχρι αργά. Ακόμα και τη νύχτα για να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη. Με την ελπίδα ότι όλοι θα βγούμε κάποια στιγμή από τα σπίτια μας. Ευελπιστούμε να γεμίσει χαρά αυτή η πόλη. Από τον περισσότερο κόσμο , έχω εισπράξει θετικά σχόλια. Τώρα δεν ξέρω για ποιο λόγο κάποιοι τοποθετούνται αρνητικά και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό. Είμαστε Έλληνες! Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι».

Φέτος, η Χαλκίδα φόρεσε τα πιο ωραία γιορτινά της! Ανεβάζοντας την διάθεση όλων μας στα ύψη… Περισσότερα για το στολισμό της όμορφης πόλης μας σε νέα ανάρτηση με φωτορεπορταζ!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 22:21

kimi denpao

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr