Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγγιξαν τα 13 τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στο Δύστο- Παρέμβαση Κελαϊδίτη στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας για να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα στην περιοχή

Αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού έδειξαν τα 155 περίπου rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δύστο στα οποία βρέθηκαν ακόμα 6 θετικά. Εκτός από τους Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό στο Δύστο, υπεβλήθησαν σε rapid tests και Ρομα από τους καταυλισμούς του Λοφίσκου και του Αυλωναρίου. Να σημειωθεί ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν. Στα τεστ που έγιναν τις τελευταίες μέρες είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό άλλα 7 άτομα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Δυστίων και μέλος της Επιτροπής covid 19 Χρήστος Σαμαράς έστειλε σχετική επιστολή στην Περιφέρεια, ζητώντας να μεριμνήσουν να ληφθούν πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα στον καταυλισμό.

«Μετά από έγγραφο που μας εστάλη από το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου επικοινωνήσαμε με τον κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μετά από εισήγηση δική μας, στην οποία ζητάμε να ληφθούν αυστηρά μέτρα προστασίας στον καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Δυστο, ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει θετική απάντηση εντός της ημέρας, προκειμένου να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού στην περιοχή» δήλωσε πριν από λίγο, αποκλειστικά στο eviakosmos.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 14:24

Σχετικά Άρθρα