Τελευταία Νέα

Γιάννης Γέραλης: «Κλειστά τα σχολεία στα Βίταλα μετά τα 2 θετικά κρούσματα με μαθητές-Ζητώ την δέουσα προσοχή και ατομική ευθύνη του καθενός για τη μη ευρύτερη διάδοση του ιού!»

Με αφορμή τα τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στα Βίταλα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος των Βιτάλων Γιάννης Γέραλης με προσωπική του ανάρτηση στο fb ενημερώνει:

«Σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στο χωριό μας να σας ενημερώσω ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες και κατόπιν επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή καθώς και με τον συντονιστή της πανδημίας στην Εύβοια κ. Φωτόπουλο διαγνώστηκαν τρία άτομα με τον εν λόγω ιό εκ των οποίων οι δύο μαθητές!

Από αύριο και για τις επόμενες ημέρες το δημοτικό σχολείο Βιτάλων θα παραμείνει κλειστό, εν συνεχεία θα υπάρξει απολύμανση όλων των σχολικών χωρών τόσο στο Νηπιαγωγείο όσο και το Δημοτικό και τέλος αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα παρευρεθεί κλιμάκιο από την Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας στο χωριό μας για τεστ!

Ζητώ την δέουσα προσοχή και ατομική ευθύνη του καθενός για τη μη ευρύτερη διάδοση του ιού! Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες για την εξέλιξη των πραγμάτων! Να ευχηθούμε περαστικά στους νοσούντες!»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr