Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιστοί με το ραντεβού τους για προσφορά στο συνάνθρωπο οι εθελοντές αιμοδότες του Οξυλίθου –Μεγάλη συμμετοχή!

Το γεγονός ότι η Εύβοια είναι στο «κόκκινο» εξ αιτίας της αύξησης των κρουσμάτων έκανε τους εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος Οξυλίθου να δώσουν ακόμα σε μία δυναμική παρουσία σε μία πράξη ζωής για το συνάνθρωπο. Λίγα μόλις λεπτά είναι αρκετά για να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή και οι ανάγκες για αίμα στις μέρες πιο αυξημένες από ποτέ.

Στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Κοινότητας τον Οξύλιθο πάνω από 40 εθελοντές αιμοδότησαν με την υπεύθυνη της Τράπεζας Αίματος Βούλα Πάσχου να δηλώνει πανευτυχής που ακόμα μία προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

«Οι εθελοντές μας ανταποκρίθηκαν για ακόμα μία φορά. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την συνέπεια που δείχνουν σε κάθε αιμοδοσία που κάνουμε στο χωριό. Η Τράπεζά Αίματος του Οξυλίθου είναι από τις πιο παλιές και έχει στηρίξει πάρα πολύ κόσμο. Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr η κα Πάσχου.

Ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες που πάντα δηλώνουν παρόντες ο τοπικός σύμβουλος Οξυλίθου Βαγγγέλης Καρτελιάς και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κόττης από το Πυργί.

ΟΚai1

ΟΚai3

 ΟΚai4

ΟΚai5

ΟΚai6

ΟΚai8

ΟΚai9

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 19:54

Σχετικά Άρθρα