Τελευταία Νέα

Τα παραβάν στο νοσοκομείο μπήκαν για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου από τα ασανσέρ προς τους κοινόχρηστους χώρους- Τι επισημαίνουν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Αυτές τις δύσκολες ώρες που στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας διοίκηση, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανθρώπους που νοσούν από την πανδημία, στη ζωή, κάποιοι προφανώς χωρίς να γνωρίζουν τους χώρους του νοσοκομείου σπεύδουν να περάσουν μηνύματα «SOS» ισχυριζόμενοι ότι τα παραβάν μπήκαν για να διαχωρίσουν τη νέα κλινική covid 19 με αυτή της μαιευτικής και της παιδιατρικής που είναι στην απέναντι πλευρά, δεν διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία.

Να σημειωθεί ότι η νέα κλινική covid 19 με 18 κρεβάτια, που σήμερα φιλοξενεί 11 ασθενείς με Κορονοϊό είναι δίπλα στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου στον πρώτο όροφο η οποία σήμερα έχει 12 κρεβάτια στα οποία νοσηλεύονται επίσης 12 συνάνθρωποί μας από την Εύβοια με κορονοϊό.

Για ποιο λόγο τοποθετήθηκαν τα παραβάν στον κοινόχρηστο χώρο δίπλα από τα ασανσέρ του πρώτου ορόφου; Θα ήταν εύλογη οποιαδήποτε ανησυχία, αν στους κοινόχρηστους χώρους που συνδέουν την μία πλευρά με την άλλη, στον πρώτο όροφο του νέου νοσοκομείου δεν είχαν ληφθεί από πλευράς της διοίκησης του Νοσοκομείου, όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. Τα παραβάν μπήκαν, ώστε εκείνος που περιμένει για παράδειγμα να γεννήσει η γυναίκα του, να μη βλέπει στους κοινόχρηστους χώρους του ίδιου ορόφου, να κινούνται φορεία με ασθενείς κοβιντ οι οποίοι μεταφέρονται μέσα σε υδατοδιαλυτές φούσκες, άνθρωποι σε νεκρικούς σάκους που επίσης έχουν αποβιώσει από κοβιντ. Με λίγα λόγια να μην έχουν καμία σχέση και επαφή με την μονάδα κόβιντ του νοσοκομείου, όσοι σχετίζονται με την μαιευτική-παιδιατρική που είναι στην άλλη πλευρά όπως εξελίχθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στα πλαίσια των ενεργειών που έγιναν για να λειτουργήσει η νέα κλινική κοβιντ του νοσοκομείου της Χαλκίδας, κύριο μέλημα των αρμοδίων σύμφωνα με πληροφορίες της διοίκησης ήταν να μπουν τα παραβάν που θα χωρίζουν όμως το χώρο από τα ασανσέρ και προς τους κοινόχρηστους χώρους μέχρι να φτάσει κάποιος είτε στην παιδιατρική και μαιευτική κλινική, απομονώνοντας την μία πλευρά παράλληλα που περνάς επίσης μέσα από τους διαδρόμους για να φτάσεις τόσο στην κλινική ΜΕΘ όσο και στη νέα κλινική covid 19.

To eviakosmos.gr εξασφάλισε στα πλαίσια του ρεπορτάζ φωτογραφίες από τους συγκεκριμένους χώρους του νοσοκομείου και τις αποστάσεις που χρειάζεται να διανύσει κάποιος για να φτάσει από τα ασανσέρ στις κλινικές.

Με τα παραβάν όπως βλέπεται, συνεπώς, δεν θα υπάρξει διέλευση όσων επισκέπτονται ασθενείς, των συνοδών αλλά και νοσηλευόμενων σε άλλες πτέρυγες στους κοινόχρηστους χώρους που αφορούν την «πτέρυγα» covid 19 με τις άλλες δύο κλινικές.

Δεν χρειάζεται συνεπώς κανένας πανικός. Η τρομολαγνεία, θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στις δύσκολες μέρες που περνάμε και που πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι.

n1

n2

n4

n5

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 18:04

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr