Τελευταία Νέα

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος για τους ΣΜΑ: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ-ΣΜΑΥ Αλιβερίου μετά την Κύμη»

Έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος καθώς μετά από πάρα πολλές προσπάθειες, ήρθε το επιθυμητικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων. Για το Νίκο Μπαράκο και τη δημοτική παράταξη ήταν το μεγάλο στοίχημα. Κάτι που ξεκίνησε στην προηγούμενη θητεία και πήρε τώρα σάρκα και οστά. Στο Αλιβέρι και την Κύμη, ξεκινά η λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Ο κ. Μπαράκος σήμερα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ- ΣΜΑΥ Αλιβερίου ακολουθώντας τη δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ Κύμης. Τα έργα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ 2014-2020 με συνολικό προϋπολογισμό 2,6 εκατομμύρια Ευρώ. Αφορούν την κατασκευή των εγκαταστάσεων, την βελτίωση της οδοποιίας πρόσβασης και την προμήθεια του εξοπλισμού. Είναι οι πρώτες εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων που κατασκευάζονται στον δήμο μας. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν 5 χρόνια και παρά τις πολλές δυσκολίες και τα εμπόδια κατέληξε σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά !!»

barakos sma2

barakos sma3

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr