bannernew5

Τελευταία Νέα

Ωροσκόπιο Μαρτίου-Ο πρώτος μήνας της άνοιξης σκληρός σαν καρύδι και αρωματικός σαν τριαντάφυλλο

Μήνα σκληρό σαν καρύδι και αρωματικό σαν τριαντάφυλλο, χαρακτήρισε τον Μάρτιο η αστρολόγος-μελλοντολόγος Άλκηστις, μιλώντας τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στην εκπομπή «τάδε έφη» και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη για το Ωροσκόπιο του μήνα! Ο καλός μήνας όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Άλκηστις δεν κρίνεται μόνο από τους πλανήτες αλλά και από τις δικές μας κινήσεις.

Το Μάρτιο έχουμε δύο πολυαστρίες, η μία στον Υδροχόο και η άλλη στον Ιχθύ. Από το ξεκίνημα του μήνα ο Άρης αφήνει τον Ταύρο και περνά στον κοινωνικό Δίδυμο. Η νέα σελήνη στους Ιχθύες που γίνεται στην 23η μοίρα αυτού του ζωδίου. Γίνεται στις 13 και παράλληλα με το πέρασμα των Ιχθύων και τη συμμετοχή της Αφροδίτης αλλά και του Ποσειδώνα σε σύνοδο, θεωρητικά τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως περίεργα.

Συναισθηματική και οικονομική αστάθεια θα υπάρχει. Οι διαψεύσεις θα είναι πάνω στο τραπέζι. Η επιρροή αυτού του φεγγαριού είναι αισθητή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες. Ωστόσο, πάντα μία νέα Σελήνη είναι αλήθεια ότι δίνει ευκαιρίες για να μπορέσουμε να αναγεννηθούμε, να βγούμε μέσα από τις στάχτες μας.

Στα μέσα Μαρτίου ο Ερμής, περνά στους Ιχθύες. Αλλά, είναι ένα περιβάλλον το οποίο είναι λίγο αταίριαστο για μας, όπως επισημαίνει η Άλκηστις. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 20 δημιουργώντας πάθη που ίσως έχουμε και ανάγκη. Παραστρατήματα, ασυνήθιστες εξελίξεις, που είχαν ξαναδημιουργηθεί αρχές Ιουνίου του 2020 και ο Ήλιος περνά στον Κριό και έχουμε Εαρινή Ισημερία, προϋπαντώντας έτσι την Άνοιξη! Χαράσσοντας την πορεία για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η Αναγέννηση της φύσης και της ζωής συνδυάζεται με τη θεραπεία και τους νέους ορίζοντες. Και κλεινει ο μήνας αυτός, με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, αφήνοντας μας να περάσουμε τις καλύτερες περιόδους, 7, 13, 17, 18 και 24 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες αυτές είναι οι καλύτερες και μπορούμε να κινηθούμε, όσο το δυνατόν πιο καλά και να μπορέσουμε να πιάσουμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλό!

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι σημαντικός και συνάμα απελευθερωτικός για σας… Το ξεκίνημα της Άνοιξης φαίνεται να έχει σημαντικές αλλαγές που διαφέρουν από την τρέχουσα καθημερινότητα των προηγουμένων δυο μηνών, αφού εν όψη των φάσεων του φεγγαριού του μήνα και της πολυαστριας σε Υδροχόο κι Ιχθύ πολλά μπορεί να σας βοηθήσουν.

Η υγεία, η δουλειά τόσο οι προσωπικές σχέσεις όσο και οι οικονομικές διευθετήσεις μπαίνουν στο προσκήνιο. Το σώμα φαίνεται να αντέχει...Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενισχύει ακόμα περισσότερο και με την νέα θέση του κυβερνήτη σας στους Διδύμους απ΄ τις 4 του Μάρτη ,αλλάζουν τα δεδομένα. Αν εκμεταλλευτείτε την εμπειρία σας τώρα που ανοίγεται ένας νέος κύκλος ζωής, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Αρη στους Διδύμους δημιουργεί μια έκρυθμη κατάσταση στον οικονομικό τομέα φίλοι μου. Ωστόσο, η καλή γωνία Δια Κρόνου βοηθά να ξεπεράσετε γρήγορα τις δυσκολίες και να βελτιώσετε την διάθεση σας. Στο ξεκίνημα του Μάρτη θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας και να εφοδιαστείτε με υπομονή στα αδιέξοδα που πιθανόν βρεθείτε, λόγω των αποκαλύψεων του Ουρανού. Εξισορροπητικά θα λειτουργήσει ο Δίας συνδέοντας έτσι οράματα και επαγγελματικά ένστικτα των άλλων με τα δικά σας. Η Πανσέληνος φαίνεται να μην σας επηρεάζει ιδιαίτερα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη όμως, την ιδία μέρα χτυπά καμπανάκια στη καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά ενθαρρυντικός για σας. Αρκετά δημιουργικός λόγω της θέσης του Άρη στο ζώδιό σας με καλές όψεις Άρη Δια Κρόνου όπου καθιστούν την περίοδο αυτή κατάλληλη ως προς την ανταμοιβή κι αναγνώριση σε θέματα εργασιακά. Οι συζητήσεις κι οι υπογραφές πάνω σ΄αυτόν τον τομέα θα δώσουν ώθηση στην δημιουργικότητα σας. Η θέση της Αφροδίτης και τα φεγγάρια του Μάρτη εξισορροπούν τα πράγματα γι’αυτο αγνοήσετε τα σημάδια από κάποιους που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης σε μια πραγματικότητα που έχει αλλάξει προτεραιότητες. Κοινωνικά θα βρεθείτε στο προσκήνιο και θα πρέπει έξυπνα να διαχειριστείτε κινήσεις και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις να μην είναι στα ζητούμενά σας Καρκίνοι μου. Ωστόσο, θα πρέπει σ΄ αυτό να μην συναινέσετε κιόλας! Καιρός να δείξετε πως μπορείτε να τολμήσετε. Άλλωστε, ο Μάρτης είναι μήνας ιδιαίτερα καλός για να αποδείξετε πως μπορείτε να χειριστείτε ότι επηρεάζει τα αισθηματικά και την σταδιοδρομία σας, αφού η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθύες βοηθά τα αισθηματικά σας. Ο Άρης από τους Διδύμους ενισχύει τον ψυχισμό σας και παράλληλα εξυπηρετεί να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες. Οι πλανητικοί σύμμαχοι κι η οικογένεια σας δίνουν ένα τέλος σε μια περίοδο επικοινωνιακής σύγχυσης, ανταμείβοντάς σας για τους κόπους σας σε ένα μήνα αξιόλογο.

ΛΕΩΝ

Οι προσπάθειές σας Λέοντές μου να βρείτε λύση στις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας είναι φανερές. Κι όταν η Αφροδίτη στηρίζει κι επουλώνει όσα σας πλήγωσαν στη μάχη που δώσατε τους δυο προηγούμενους μήνες, φαίνεται αυτές πως δεν πέφτουν στο κενό. Το πολυμήχανο μυαλό σας κι ο χαρακτήρας σας, θα προβληματιστούν λίγο ακόμα και στιγμές θα αναρωτιέστε αν αυτά τα έχετε ξαναζήσει η αν τα ζείτε στη παρούσα χρονική περίοδο. Ωστόσο, ο μήνας αυτός είναι πιο τυχερός και πιο αισιόδοξος. Το κλίμα αλλάζει…ο Ερμής απέναντι σας λειτουργεί σαν σταθμός που παράγει διευκολύνσεις. Όταν δώσετε τόπο στην οργή και περιθώρια χρόνου να λυθούν οι προσωπικές και συνεργασιακες παρεξηγήσεις, θα ομαλοποιηθεί κι η πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια Πανσέληνο πρόσφατη στο ζώδιο σας που επηρέασε τον ψυχισμό σας σας είναι δύσκολο να κλείσετε νοσηρά κεφάλαια στη ζωή σας το καταλαβαίνω. Ποσό μάλλον να εστιάσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Ο μήνας αυτός ωστόσο, προβλέπεται καλύτερος και μετά απ΄ αυτή τη θυελλώδη περίοδο στην προσωπική ζωή θα πρέπει να δεχτείτε την θετική επιρροή της Ν Σελήνης και της Αφροδίτης και να γίνετε ευέλικτοι. Η εαρινή ισημερία σας βοηθά να κάνετε νέα βήματα κι ο Άρης σας ανανεώνει ανοίγοντας νέους ορίζοντες ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον. Πρέπει να μπουν τα πράγματα σε τάξη, να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες την περίοδο της Πανσελήνου που γίνεται στον άξονα σας, αρκεί αυτές να γίνουν στα όρια ασφαλείας.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της άνοιξης Ζυγοί μου τονίζει τις αντοχές σας, την αυτοπεποίθησή σας και σας βρίσκει να κάνετε όνειρα και σχέδια επενδυτικά για το μέλλον. Τα σχέδια σας αυτή τη φορά δεν θα σκοντάψουν σε εμπόδια, ούτε θα μετράτε λάθη κι αυτό λόγω της εναρμόνισης των.. Δία, Άρη και Κρόνου. Ο μήνας αυτός φαίνεται καλύτερος, βοηθά να βάλετε νέους στόχους και να διακρίνετε κινδύνους που δεν είναι ορατοί. Με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας και την συμμετοχή του κυβερνήτη σας στις 28 φροντίστε να βάλετε γερά θεμέλια σε προσωπικό και συνεργασιακο επίπεδο. Δίχως να φοβάστε την ανανέωση, αρκεί παράλληλα να θυμάστε πως πρέπει να κρατάτε το χέρι σας σε απόσταση από το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκια μου είναι γνωστό το πόσο σας κούρασαν οι καταστάσεις ως τώρα... Οι πλανήτες ωστόσο, υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις τόσο η Αφροδίτη στα ερωτικά κι η Ν Σελήνη στους Ιχθύες, όσο κι ο Άρης στη δουλειά τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Μοναδική παραφωνία το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού, που που δεν σας αφήνει να δράσετε ελεύθερα σε θέματα οικογενειακά και σχέσης. Οι αιφνίδιες αλλαγές θα διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, η τάξη τελικά θα αποκατασταθεί παρ΄ολες τις αντιξοότητες και τα δύσκολα φεγγάρια. Το μήνα αυτό αν κάνετε ένα απολογισμό κι απομυθοποιήσετε πρόσωπα, αν αντέξετε τις πιέσεις θα μπορέσετε να δείτε τα θετικά αποτελέσματα ενός ξεκινήματος που φαίνεται να είναι προσοδοφόρο και διδαχτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός είναι κάπως εκρηκτικός θα έλεγα με τον Άρη απέναντι σας. Μια περίοδο που η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πέντε καίριους τομείς, επαφές, σπίτι, ερωτικά, εργασία και συνεργασίες. Εκεί, όπου ορθώνονται εμπόδια λόγω των πλανητικών θέσεων και παράλληλα της Πανσελήνου και της Ν Σελήνης(αν κ η τελευταία, μοιάζει ενθαρρυντική).Η θέση του Κρόνου στα συγγενικά πρόσωπα κι η δυσθυμία των ανθρώπων γύρω σας που σας πιέζουν, σας θυμίζουν τις υποχρεώσεις και θα φρενάρουν τις δημιουργικές επιδιώξεις. Παίξτε το ρόλο του διπλωμάτη εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα που μέσα στο μήνα διακρίνεται ως σύμμαχος ΤΥΧΗ...Κι ως να βγει ο μήνας, βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε πριν πάλι μπλοκάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε σαφείς φίλοι μου το μήνα αυτό γιατί ο Μάρτης είναι διφορούμενος…Η καθημερινότητα φαίνεται να αλλάζει στον εργασιακό χώρο και παρά τις προσπάθειες κάποιων να σας φρενάρουν στη δουλειά, προβλέπεται μια επανεκκίνηση. Με την θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύες ως τις 20 κοντά στον Ήλιο και κάτω από την Ν Σελήνη και την Πανσέληνο του μήνα θα έχετε εξελίξεις που θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας. Πολλούς θα σας στέψει πρωταγωνιστές του ζωδιακού αξιοποιώντας την αντίληψη τις αντοχές και τις δυνάμεις. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως έχετε απαλλαχτεί πλέον από τον Κρόνο. Ξεχάστε τις κόντρες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας και δείτε μόνο τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές εντάσεις και άγχη προβλέπονται αυτόν τον μήνα που μέσα από τόσες αντιξοότητες θα μπορέσετε τελικά να διοχετεύσετε σωστά τον δυναμισμό σας και να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου. Οργανώστε το χρόνο σας, επιλέξτε τις επαφές σας, προσέχετε τι και πως το λετε και συνεχίστε αλλάζοντας τακτική στα οικονομικά για να… έχετε. Μέχρι να βρει το δρόμο του αυτός ο τομέας και σεις…το δικό σας. Το παρασκήνιο θα παίξει το ρόλο του γι’ αυτό πρέπει να σβήσετε τα ίχνη σας σε μονοπάτια δυσδιάκριτα, όσο η Αφροδίτη ανεβαίνει τα σκαλοπάτια των οικονομικών σας. Με την Πανσέληνο στο ΖΥΓΟ την Ν Σελήνη στους Ιχθύες και την Εαρινή ισημερία αναμεσά τους θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε.. Τολμήστε να ανοίξετε το βήμα σας, μην περιμένετε απ΄ τους άλλους να ανοίξουν το δρόμο σας.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί η περίοδος αυτή να στέφεται από πολλές ανησυχίες, ωστόσο, ο μήνας αυτός είναι πολλά υποσχόμενος. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ως τις 20, κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο εύκολη. Όσο για τον Άρη εκτός από τα οικογενειακά παρατράγουδα απελευθερώνει το απύθμενο βάθος των συναισθημάτων σας. Οι καλές πλανητικές όψεις του μήνα είναι ένα κέρασμα γενεθλίων κυριολεκτικά.. Αν διαχειριστείτε σωστά και προνοητικά τα οικονομικά, υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας στη δουλειά, τότε μπορείτε και να ρισκάρετε σε μια σχέση που σας γυροφέρνει καιρό. Το νέο φεγγάρι του Μάρτη που στέκεται στο κατώφλι σας, σας δίνει δυνατότητες να διορθώσετε πολλά. Η προάσπιση των περιουσιακών δικαιωμάτων και νομικών δικαιωμάτων εξυπακούονται!                

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

RECEARCH-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

alkhstisgr@gmail.com

www.alkhstis.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΣΤΟΝ EVRIPOS 90FM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 13:04

kimi denpao

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr