Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφένδρα Σοφία: «Στα 80 rapid tests στο Θεολόγο πέντε θετικά στον κορονοϊό »

Στα 80 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο Θεολόγο βρέθηκαν 5 θετικά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι στον EVRIPOS 90FM και τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων, Αφένδρα Σοφία, ο Θεολόγος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής.

«Ισχυρή παρουσία είχε σήμερα ο Θεολόγος» είπε η κα Σοφία και συνέχισε: «Κάναμε σε συνεργασία με την ομάδα covid της Περιφέρειας και τον αρμόδιο κ. Φωτόπουλο, 80 τεστ από τα οποία έχουμε πέντε θετικά. Ήταν αναμενόμενα γιατί αφορούν στενές επαφές προηγούμενων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Σε πολύ καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητα. Διότι περιορίστηκε άμεσα η κατάσταση και δεν είχαμε τη διασπορά που είχαν άλλες κοινότητες, όπως το Μετόχι.»

Την Πέμπτη από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν rapid tests στα Ψαχνά. Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών.

«Η κατάσταση στο Δήμο μας είναι ελεγχόμενη. Σημειώνεται αύξηση κυρίως στα Ψαχνά. Οι τοπικές κοινότητες είναι σε πολύ καλό επίπεδο» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Υγείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 17:02

Σχετικά Άρθρα