Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα αρνητικά τα rapid tests που έγιναν μέχρι τώρα στο Προκόπι- «Κάνουμε τα πάντα για να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Παρουσία του δημάρχου Μαντουδίου –Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη πραγματοποιούνται τα rapid tests στο Κοινοτικό Γραφείο στο Προκόπι σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης covid 19 της Περιφέρειας και τον επικεφαλής Αγάλο Φωτόπουλο που βρίσκεται στην περιοχή.

Η άριστη συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Υγείας της Περιφέρειας Ανδρέα Τοουλιά, φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την μέτρηση του ιικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας όπου παρουσιάστηκαν κρούσματα. Και μέχρι τώρα η ομάδα έχει αποδείξει ότι πετάει! Βρίσκεται από το ένα άκρο της Περιφέρειας στο άλλο σε χρόνο ρεκόρ.

Μέχρι αυτή την ώρα στο Προκόπι σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr έχουν πραγματοποιηθεί 67 rapid tests τα οποία είναι αρνητικά. «Μετά τα τελευταία κρούσματα που σημειώθηκαν στο Δήμο μας συνεχίζουμε την προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού. Είμαστε σε συνεχή επιφυλακή. Θα συνεχιστούν τα rapid tests. Ευχαριστώ την Περιφέρεια, τον κ. Τουλιά και τον κ. Αγάλο που είναι δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια.»

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν 6 κρούσματα σε Προκόπι και Κήρινθο και ακολούθησε ιχνηλάτηση των στενών επαφών.

agalos prokopi

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 21:36

Σχετικά Άρθρα