bannernew5

Τελευταία Νέα

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου από την Άλκηστις!

Η διπλωματούχος αστρολόγος –μελλοντολόγος Άλκηστις μας περιγράφει τι λένε τα άστρα για το μήνα Ιούνιο.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του καλοκαιριού σας θέλει σε δράση.. Βάλτε το μαγιό και καλές διακοπές. Τί κι αν ο Άρης κι ο Έρμης φέρουν αλλαγές, εσείς να είστε ευέλικτοι ώστε να καταφέρετε να επέμβετε η να ανατρέψετε τις εξελίξεις. Βέβαια η θέση και η πορεία του Άρη θα απαιτήσει να είστε παρόντες, κάτι δύσκολο για σας… Μαζί με την Αφροδίτη ωστόσο θα χαρίσει αυτοπεποίθηση. Η έκλειψη στις 10 φέρνει προστριβές με συγγενείς η Πανσέληνος στις 24 σας καλεί να αφοσιωθείτε στη καριέρα σας κι αν με το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού αντέξετε, τότε οι ανατροπές κι οι περιορισμοί σε στόχους και φιλοδοξίες θα σας κάνουν να κινηθείτε ριζοσπαστικά και θα σας ανταμείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου ότι και να πω, μια είναι η αλήθεια.. Πως διανύετε μια περίοδο ανατρεπτική. Πολλά θα αναθεωρήσετε και πολλά θα αποκτήσετε, μέχρι όμως να συμβούν όλα αυτά θα βγάζετε καπνούς από τα ρουθούνια σας. Φροντίστε να έχετε μια καθαρή εικόνα των εσόδων εξόδων και να είστε συνεπείς στον εργασιακό τομέα γιατί η έκλειψη στις 10 στοχεύει εκεί. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα ταράξει λιγάκι τα οικονομικά, όμως κάτω από τις στενές επαφές της Αφροδίτης, μπορεί να έρθει ένας μπουναμάς από το παρελθόν. Κι αφού συμβεί και αυτό, θα έχετε πολλά να περιμένετε, όχι μόνο στα οικονομικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτους αισιοδοξία σας βρίσκει το καλοκαίρι.. οι δυσκολίες δεν πέρασαν όλες ωστόσο βοηθούν να γίνετε πιο δυνατοί. Οι περισσότεροι προγραμματίζετε διακοπές, άλλωστε τα φεγγάρια του Ιουνίου, έχουν τις καλύτερες προθέσεις και συνθήκες μετα από μια τόσο δύσκολη άνοιξη. Φροντίστε τις εκκρεμότητες και τον υπερκαταναλωτισμό με την Ν Σελήνη και έκλειψη στις 10 στο ζώδιό σας.. Κάλλιστα μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε, ως πότε όμως; Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού περιορίζει λίγο σε θέματα μετακινήσεων, σπουδών.. Η ορθόδρομη πορεία του κυβερνήτη σας από τις 23 όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου η καλή μέρα πάντα απ’ το πρωί φαίνεται γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε μια ψύχραιμη στάση όλο αυτό το διάστημα που είναι δύσκολο. Μέσα σ΄αυτόν τον πλανητικό συνωστισμό.. με μια έκλειψη που αποκαλύπτει, μια Πανσέληνο απέναντι, έναν Άρη που ως τις 11 σας πολεμά κι έναν ανάδρομο Ερμή ως τις 23 να κρατά τα ηνία των σκέψεων σας, έρχεται να προστεθεί κι η θολούρα από την αναδόμηση Δια και Ποσειδώνα. Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες, αποφύγετε τις χρηματικές συναλλαγές ιδιαίτερα αν αυτές έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του συντρόφου και αποδράστε μακριά απ΄ όλους και από όλα, έστω και καθυστερημένα.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου είναι καιρός να κάνετε χρήση της άδειά σας και να φύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας. Ο Άρης από τις 11 θα περάσει στο ζώδιο σας εκτοξεύοντας την τόλμη και τη ορμή σας. Δίας και Ποσειδώνας ωστόσο θα γυρίσουν ανάδρομοι, πράγμα που σημαίνει πως η οικονομική διαχείριση πρέπει να γίνεται με συνέπεια. Προσέξτε τις συνεργασίες σας και μην εμπλακείτε σε περίεργες καταστάσεις γιατί εύκολα θα αποκαλυφθούν με το φως της Πανσελήνου.. Όσο για την Ν Σελήνη κ έκλειψη φαίνεται πως με την πραγματοποίηση της επαναπροσδιορίζετε φιλίες και στόχους, αλλάζοντας πλεύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρχή του καλοκαιριού δεν είναι εύκολη για σας ωστόσο μπορείτε να ξεχωρίσετε με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Παρότι τα φεγγάρια του μήνα κι η αναδρομή πορεία του κυβερνήτη σας επηρεάζουν ωστόσο είναι μια περίοδος που μπορείτε να απολαύσετε μικρές καλοκαιρινές χαρές, αποφεύγοντας έτσι το πιθανό παρασκήνιο Ουρανού Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει η ανάδρομη κίνησή τους. Η έκλειψη στις 10 στοχεύει στη καριέρα φέρνοντας θέματα που δεν μπορούν να κρυφτούν και θέλουν άμεση λύση. Μετά τις 24 Ιουνίου κι ενώ θα βοηθήσουν Ήλιος κι Ερμής να ανανεωθείτε έρχεται το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού να περιορίσει την υγεία και καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δίκιο να παραπονιέστε φίλοι Ζυγοί και για την καθημερινότητα και τα σχέδιά σας, αλλά ένας ανάδρομος Έρμης και μια έκλειψη είναι μπελάς και παρότι αυτή η περίοδος θεωρείται υποτονική, εσείς θα τολμήσετε να κάνετε μεγάλα βήματα. Η Αφροδίτη στηρίζει και διευκολύνει το έργο σας το ίδιο κι ο Άρης κι αυτό φαίνεται στα οφέλη του επαγγελματικού χώρου και στην αναγνωσιμότητα σας. Βέβαια, υπάρχουν διαθέσεις ανταγωνιστικές σε φιλίες κι ότι αφορά σπίτι και εργασία μέχρι το τέλος του μήνα, θεωρώ όμως πως με την ορθή πορεία του Ερμη όλα θα διορθωθούν και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα μάτια στραμμένα στα οικονομικά, το σπίτι και το στενό περιβάλλον θα είστε όλο τον Ιούνιο κι είναι απόλυτα φυσικό, αφού εκεί γίνεται η Ν Σελήνη και Πανσέληνος και κάτω απ την επιρροή τους σας δίνονται ευκαιρίες να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Ωστόσο από τις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στο Καρκίνο, η ομορφιά αποκτά άλλη διάσταση.. στη πορεία απ΄το ζώδιο του Λέοντα η γοητεία που θα σας χαρίσει θα ανοίξει πόρτες και στη καριέρα σας. Η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα και του Ουρανού θολώνουν λίγο το τοπίο ωστόσο η ορθή πορεία του Ερμή θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τόνοι παραμένουν ανεβασμένοι, Άρης Αφροδίτη φουντώνουν τον ερωτισμό, δίχως να σταματήσει παράλληλα κι η αποδυνάμωση των αντιπαραθέσεων, που θα είναι συχνές. Τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν το μήνα αυτό αφού το φεγγάρι κάνει τραμπάλα στον άξονά σας με μια έκλειψη απέναντι σας που βάζει σε κίνδυνο σχέσεις συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση Ποσειδώνα κι Ουρανού είναι η αφορμή να δείτε τις διαφορές με τους δικούς σας κι οτι αφορά την ακίνητη περιουσία σας να σκύψετε στα προβλήματα και να αφήσετε πίσω τα οικογενειακά βάρη..Απο τις 24 και μετά με την ορθή πορεία του Ερμή θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα φέρουν οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβληματισμένους σας βρίσκει η αρχή του καλοκαιριού.. το γεγονός ότι μέχρι τώρα είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν άξιζαν, επιβαρύνει σχέσεις και συνεργασίες ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει γρήγορα να χωρίσετε τα τσανάκια σας γιατί οι ανάδρομοι Ποσειδώνας και Δίας στη πορεία, επηρεάζουν όπως και μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας που θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις. Με την έκλειψη στις 10 υγεία κι εργασία είναι υπό πίεση και κάτω από τετράγωνο Κρόνου Ουρανού κορυφώνονται οι ανατροπές στα οικονομικά. Καταλαβαίνετε λοιπόν, το ενδεχόμενο των ισχυρών εντάσεων και την πιθανότητα να μείνετε μόνοι και χωρίς διακοπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ενώ όλοι χαίρονται τις καλοκαιρινές διακοπές, εσείς κλείνεστε στον εαυτό σας λες και ζείτε σ΄άλλο πλανήτη. Ίσως η ανάδρομη πορεία του Ερμή να είναι ότι πιο δύσκολο για σας αφού προκαλεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις όπως κι ανάδρομη πορεία Ποσειδώνα Δια αργότερα που μπερδεύει τα οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού φέρνει ανατροπές σε όσα πρέπει να ακουστούν ενώ η Ν Σελήνη που αφορά τα αισθηματικά σας κι όλα τα δημιουργικά όνειρα, βοηθά να εκπληρωθούν. Η Πανσέληνος όμως στις 24 στέκει διφορούμενη μορφή αφού προκαλεί αρκετά με τις αποκαλύψεις της.. Κάτι που θεωρώ αναγκαίο να συμβεί αν θέλετε να προχωρήσετε πιο κάτω.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου από κολύμπι καλά τα πάτε; Δε σας φοβάμαι! Άλλωστε καλοκαίρι έχουμε! Λιγάκι τα φεγγάρια.. Λιγάκι η οικονομική ανασφάλεια, αυτά είναι τα στάνταρ της υποτονικής σας δράσης. Ευτυχώς όταν θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία Δια και Ποσειδώνα που μειώνει τα περιθώρια δράσης, θα ξεκινήσει η ορθοδρομη πορεία του Ερμη. Με την Ν Σελήνη στις 10 θα έρθετε κοντά με την οικογένεια σας, θα πάψουν να επαναλαμβάνονται οι αρνητικές καταστάσεις με την Πανσέληνο αργότερα θα δείτε πως μπορείτε να καλλιεργείτε το πνεύμα της φιλοδοξίας δίχως να λείψει ο ρομαντισμός και το όνειρο που σας ενδυναμώνουν.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

RECEARCE-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr