Τελευταία Νέα

Μέσα στο μήνα η δημοπράτηση για την παραλία στο Σουτσίνι – Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου Κύριο

Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την απομάκρυνση των κατασκευών που είχαν τοποθετηθεί στην παραλία στο Σουτσίνι πριν από ένα χρόνο από την εταιρία που «χτύπησε» στη δημοπρασία που έκανε ο δήμος, τη συγκεκριμένη παραλία με το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, ως μίσθωμα.

Ωστόσο, αν και από τη δημοπρασία προβλέπεται και για τη συγκεκριμένη παραλία, τροχήλατη καντίνα, εντούτοις δεν τηρήθηκαν από πλευράς της εταιρίας οι διαδικασίες με αποτέλεσμα, να προχωρήσει σε διάφορες κατασκευές στο χώρο, στην προσπάθεια του ο επιχειρηματίας να κάνει κάτι πολύ δυνατό στην περιοχή. Δεν υπήρχαν περιθώρια στο νόμο, για «μεγαλεπήβολα σχέδια» εκεί.

Μετά τις συστάσεις της Κτηματικής Υπηρεσίας την οποία ανήκει ο χώρος, οι κατασκευές έπρεπε να απομακρυνθούν και να τοποθετηθεί όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, μία τροχήλατη καντίνα. Γεγονός που άλλαζε τα σχέδια του επιχειρηματία. Και αφού δεν μπορούσε να υλοποιήσει αυτό που είχε στον αρχικό σχεδιασμό της, η εταιρία απομάκρυνε τις κατασκευές, ολοκληρώνοντας τις εργασίες, αυτές τις μέρες.

Μετά το πέρας όλων αυτών των διαδικασιών, η παραλία στο Σουτσίνι σήμερα επανήλθε στη φυσική της κατάσταση και μετά τη δημοπρασία που αναμένεται μέσα στον Ιούλιο από το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, πολύ γρήγορα θα διαθέτει και καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες για τον κόσμο.

«Το Σουτσίνι επανήλθε στη φυσική του κατάσταση μετά την απόμάκρυσνη τωβ κατασκευών της εταιρίας η οποία είχε βγει πρώτη στην περσινή δημοπρασία. Είναι πλέον στη διάθεση της Κτηματικής Υπηρεσίας όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη διαδικασία νέας δημοπράτησης. Προχωράμε τις ενέργειες από κοινού δήμος και Κτηματική Υπηρεσία, έτσι ώστε άμεσα η συγκεκριμένη παραλία που αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, να διαθέτει όλα αυτά που θα κάνουν τον επισκέπτη να απολαμβάνει εκτός από ήλιο και θάλασσα και μία σειρά παροχές για να περνάει ευχάριστα» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 20:51

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr