Τελευταία Νέα

Σερέτης –Τοουλιάς: Αχτύπητο δίδυμο στα θέματα υγείας της Στερεάς

Αγαστή συνεργασία, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα υγείας, γνωστό γιατρό ορθοπεδικό, Ανδρέα Τοουλιά. Όλο το διάστημα της πανδημίας η 5Η Υγειονομική Περιφέρεια της οποίας ηγείται ο κ. Σερέτης, είχε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε μία σειρά από δράσεις που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Από τα shelf tests, μέχρι κινητές μονάδες εμβολιασμού διέθεσε ο κ. Σερέτης προκειμένου να εξυπηρετηθεί κόσμος που ήθελε να κάνει το εμβόλιο και δεν υπήρχε κοντά εμβολιαστικό κέντρο, πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Η συνεργασία που δοκιμάστηκε ακόμα περισσότερο και η συνταγή δείχνει πετυχημένη, σε ότι αφορά και τον εξοπλισμό των νοσοκομείων με μονάδες οξυγόνου και τη μετατροπή κλινικών σε ΜΕΘ covid. Και σε αυτό το κομμάτι οι δύο άντρες συνεργάστηκαν με τους διοικητές των νοσοκομείων για να καλυφθούν τα περιστατικά και να μην κινδυνεύσει περισσότερος κόσμος από τον «αόρατο εχθρό».

Σερέτης –Τοουλιάς βρέθηκαν την περ. εβδομάδα στην παρουσίαση από τον κ. Μπένο του έργου ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας. Εκεί που για πρώτη φορά ο κ. Σερέτης ανακοίνωνε τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και την επάνδρωση τόσο του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας όσο και του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου με προσωπικό. Κάτι που έκανε τον Ανδρέα Τοουλιά ο οποίος κατάγεται από τη Β. Εύβοια να χαίρεται για ένα θέμα που έχουν παλέψει εδώ και χρόνια και που θα γλιτώσει από την ταλαιπωρία δεκάδες κόσμου που αναγκάζονταν να κάνουν χιλιόμετρα για να κάνουν αιμοκάθαρση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 00:34

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr