Τελευταία Νέα

Δόθηκε λύση για τη μεταφορά των μαθητών του δημοτικού από τον Αγιάννη στον Άγιο Λουκά- Με λεωφορείο η μετακίνηση τους από τη Δευτέρα

Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα μεταφέρονται πλέον οι δεκαέξι μαθητές του δημοτικού σχολείου από το χωριό Άγιος Ιωάννης στο σχολείο στον Άγιο Λουκά μετά από την τροποποίηση δρομολογίου του ΚΤΕΛ σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την περ. Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές στη νέα σχολική χρονιά σε ότι αφορά τη συγχώνευση σχολείων ή την αναστολή λειτουργίας τους, δημιούργησε προβλήματα με τη μεταφορά μαθητών σε πολλές περιοχές. Σε ότι αφορά τη μεταφορά των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Αγίου Ιωάννη, από τη Δευτέρα οι μαθητές θα μεταφέρονται με το λεωφορείο που παίρνει από το χωριό τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, μέχρι να γίνει νέος διαγωνισμός, στον οποίο προβλέπεται και συνοδός, για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου. Με το θέμα ασχολήθηκαν οι γονείς, ο Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Χρήστος Σαμαράς και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Κώστας Γαλάνης. Με τον κ. Σαμαρά να δηλώνει στο eviakosmos.gr ότι σε αυτή τη φάση και μετά από επαφή με τους αρμόδιους δόθηκε η λύση για τη μεταφορά των μαθητών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, Κώστας Γαλάνης δήλωσε στο eviakosmos.gr «Καλέσαμε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ και για τον Αγιάννη, σε συνεργασία με την υπηρεσία, προκειμένου να κάνουμε τροποποίηση των ήδη υπαρχόντων δρομολογίων. Φάνηκε ότι μπορούμε να βρούμε μία λύση, και για συνοδό, για να μην υπάρξει θέμα, μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός, όπου πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του άγονου. Από τη Δευτέρα μετά και την τροποποίηση που έγινε στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, θα μεταφέρονται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ οι μαθητές στο σχολείο. Τους ευχαριστώ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άψογη συνεργασία και τους γονείς. Από αύριο ξεκινά το δρομολόγιο.»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr