Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρ. Κεχρή -Π. Γίγας: Όταν ο επαγγελματισμός & η σεμνότητα φέρνουν επιτυχίες

Η ομάδα Φάνη Σπανού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δουλεύει μεθοδικά και αθόρυβα και συχνά μας εκπλήσσει ευχάριστα! Οι Ευβοιώτες Ρούλα Κεχρή και Πέτρος Γίγας, εκπροσωπούν επάξια την Περιφέρεια Στερεάς στο πεδίο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της επιχειρηματικότητας…

Όταν έχεις συμβούλους σαν την Ρούλα Κεχρή και τον Πέτρο Γίγα, το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, επιβεβαιώθηκε με απτά αποτελέσματα όπως το πρόσφατο πρόγραμμα αξίας 1,3 εκατ. ευρώ για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων Π.Ο.Π. στην αραβική χερσόνησο. 

Καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο θετικό πρόσημο σημειώνουν οι δύο συνεργάτες του μετά τις συναντήσεις που κάνουν για λογαριασμό της Περιφέρειας, οι προσδοκίες είναι πια αυξημένες. Και τα καλύτερα είναι μπροστά, όταν έχεις, επιστημονικούς συνεργάτες δημιουργικούς, που πορεύονται στοχευμένα και σωστά.

Δύο νέοι άνθρωποι γνώστες του αντικειμένου τους και με ευρεία επαγγελματική πείρα σε διάφορα πεδία που συμπλέουν αρμονικά με την υπόλοιπη δυναμική ομάδα του γραφείου Περιφερειάρχη. Δείχνουν επαγγελματισμό, προγραμματισμό και αφοσίωση και βάζουν απλά στόχους τους οποίους επιτυγχάνουν. Η κ. Κεχρή και ο κ. Γίγας αντιλαμβάνεται κανείς παρακολουθώντας το έργο τους ότι εκπροσωπούν επάξια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Καλοί φίλοι και καλοί συνεργάτες, δίδυμο της επιτυχίας, τι άλλο θα μας φέρουν μελλοντικά άραγε;

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 00:31

Σχετικά Άρθρα