bannernew6

Τελευταία Νέα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 25 εως 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Τι λένε τα άστρα γι αυτή την εβδομάδα; Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια θα δυσκολευτούν…

Η αστρολόγος –μελλοντολόγος Αλκηστις επιμελήθηκε και αυτή την εβδομάδα τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 25 Οκτωβρίου έως 31 του μήνα.

Κριός

Κριαράκια μου, δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα. Τα ενδιαφέροντά σας γίνονται έντονα με την όψη που σχηματίζουν Aφροδιτη-Διας. Μια πραγματικά πολύ έντονη όψη που αφορά τα σχέδια σας. Οι μέρες φαίνεται ότι είναι θετικές να προωθήσετε τα σχέδια σας και να ευοδωθούν οι στόχοι σας.. είναι περίοδος γόνιμη για σπουδές και επιμόρφωση είτε ως εισηγητές η σπουδαστές. Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Άρη στον Σκορπιό, η συνάντηση του με τον Ήλιο και την Σελήνη θεριεύουν τη λίμπιντο σας και μαζί ανεβάζουν τα ποσοστά γοητείας που δίνουν φτερά στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

Παρότι αρκετές υποχρεώσεις σας περιμένουν Ταυράκια μου, αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλές και καλές πιθανότητες για νέες συνεργασίες. Βέβαια, το να βρίσκεται ο Δίας σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σημαίνει ότι όλα γύρω σας συνωμοτούν υπερ σας, απαιτούν όμως ..και είναι πολύ πιθανό να ενοχληθείτε! Στις 30 ο Άρης περνά απέναντι σας δίνοντας σας την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προϋπάρχοντα προβλήματα στις σχέσεις σας, παράλληλα ενισχύει κάποιες εντάσεις άλλωστε είναι πλανήτης φωτιά-ενέργεια-πόλεμος. Μη ρίξετε λάδι στη φωτιά κι αφήσετε τα πράγματα, ανεξέλεγκτα!

Δίδυμοι

Αρκετά αισθησιακούς σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας Δίδυμοι μου. Πολύ δυναμικούς και με νέες συνεργασίες στα σκαριά που μπορεί να προκύψουν με το εξάγωνο Αφροδίτης- Δια. Η τύχη φαίνεται να σας χαμογελά την τελευταία εβδομάδα του μήνα αφού οι επιβεβαιώσεις στον έρωτα θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και οι επιλογές θα είναι συμβατές με τις επιθυμίες σας. Ο Άρης στο Σκορπιό από τις 30 θα φέρει υποχρεώσεις. Τρέξιμο πολύ. Γι’ αυτό και πρέπει να ξεκουράζεστε. Απ΄οτι φαίνεται όμως τα ενεργειακά σας αποθέματα είναι μεγάλα κι αντοχικα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα Καρκίνοι μου ευαίσθητοι και παραπονιάρηδες είναι η καλύτερη για σας… Το εξάγωνο Αφροδίτης- Δια είναι μια ένδειξη ότι τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τον εργασιακό χώρο, ίσως κάποιοι φανούν χρήσιμοι στις συναλλαγές σας και πολύ πιθανόν να αναγνωρίσουν το έργο σας με αποτέλεσμα να έχετε οφέλη οικονομικά. Εκτός από τα οικονομικά κάτι φαίνεται να γίνεται και στην ερωτική σας ζωή. Ο Δίας ανεβάζει τη λίμπιντο! Ο Άρης βάζει φωτιές στα σβησμένα σας πάθη και σεις μαγνητίζετε τους άλλους, με έναν τρόπο μοναδικό.

Λέων

Λιονταράκια μου, η συνάντηση Αφροδίτης-Δια αυτή την εβδομάδα είναι ότι καλύτερο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στα ερωτικά σας κι ο Δίας στις σχέσεις σας. Καταλαβαίνετε πόσο ενδιαφέρον έχει αυτή η περίοδος για τα αισθηματικά σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα ταράξει τα νερά του έρωτα -λιμνάζοντα και μη- ευχάριστα. Γι’ αυτό όσοι έχετε μια σχέση μακροχρόνια μην αφήσετε την καθημερινότητα να τη βαλτώσει. Στις 30 ο Άρης περνά στο Σκορπιό και φαίνεται πως θα είναι λίγο απαιτητικός μέσα στην οικογένεια. Ιεραρχείστε τις προτεραιότητες σας και με ψυχραιμία ακολουθήστε το πρόγραμμα σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα η καλή όψη Αφροδίτης Δια Παρθένοι μου, είναι πολύ σημαντική για σας… Όταν αυτοί οι δυο πλανήτες λειτουργούν μεταξύ τους αρμονικά τότε το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Η εύνοιά τους αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια κ την εργασία. Θετικό στοιχείο επίσης είναι η θέση του Άρη από τις 30 στον γ΄οικο σας θα φέρει έσοδα που θα μειώσει τα έξοδά σας και θα διευκολύνει τη διαχείριση των οικονομικών. Η νέα του θέση στο Σκορπιό είναι μια ένδειξη καλής επικοινωνίας και προβολής για την επαγγελματική καταξίωση.

Ζυγός

Με τόσους ανθρώπους στη διάθεσή σας Ζυγοί μου, μπορείτε να ξεχάσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να περάσετε καλά. Σε αυτό βέβαια, βοηθά και το εξάγωνο του κυβερνήτη σας με τον Δια που κάνει την εβδομάδα σας άκρως ρομαντική γεμάτη γνωριμίες και φλερτ. Παράλληλα, προσφέρει βοήθεια και στις επαγγελματικές σχέσεις. Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό στις 30 θα δώσει ανάσες ηρεμίας θα μειωθεί η μεγάλη ως τώρα ένταση, θα δώσει κίνητρα διεκδίκησης των οικονομικών σας. Από τον δεύτερο οίκο σας ωστόσο, θα φέρει κι έξοδα που πρέπει με τέχνη να διαχειριστείτε.

Σκορπιός

Φίλοι Σκορπιοί, το εξάγωνο Αφροδίτης Δια είναι μια όψη πολύ θετική που πραγματοποιείται στα οικονομικά σας, αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι χάρη αυτής, μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Έχετε υπόψη σας ότι θα είστε πιο παρορμητικοί κι αυθόρμητοι, με μια δόση επιθετικότητας. Κι αυτό γιατί ο Άρης περνά στο ζώδιο σας και πρέπει αυτή την ενέργεια να τη διαχειριστείτε με ιδιαίτερο τρόπο, προκειμένου να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας, ώστε να μην φέρει δυσκολία παράλληλα με το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου που σας αποστασιοποιει από τα οικεία σας πρόσωπα.

Τοξότης

Ελεύθεροι μου σκοπευτές αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με το Δια που είναι κυβερνήτης σας, ρίχνοντας φως στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Οι πιθανότητες για συμφωνίες υπογραφές και κάτι βαθιά συναισθηματικό είναι πολλές, όρεξη να έχετε κι όλα θα πάνε όπως επιθυμείτε. Βασική προϋπόθεση να δείτε ρεαλιστικά την βοήθεια αυτής της όψης κι όχι όπως την φαντάζεστε. Ο Άρης στις 30 από το Σκορπιό θα φέρει ένα παρασκήνιο, εσείς μην αδημονείτε για το τι συμβαίνει ούτε για το παράλογο του φαινομένου…Απλά, έχετε το νου σας!

Αιγόκερως

Κρόνιοι φίλοι μου, το κομμάτι της κοινωνικότητας, της επικοινωνιακής δικτύωσης, των ομάδων, της φιλίας αλλά και όλων εκείνων των βαθύτερων επιθυμιών, δείχνουν ότι θα κυνηγήσετε τα ΄θελω΄ σας με πάθος και έντασή, τώρα που ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό και καλά θα κάνετε. Αν δεν πάψετε να φρενάρετε την πορεία σας, και δεν ανεχτείτε τους κραδασμούς σίγουρα καμία σκέψη δεν θα ματαιώσει τα λάθη. Άλλωστε, η πιο αρμονική όψη των ημερών Αφροδίτης Δια δείχνει πως θα υπάρχει μια πληθωρική διάθεση χρημάτων…Καλό θα είναι να είστε πιο φειδωλοί με τα έξοδα για να μην βγάλετε το ταμείο μείον !!!

Υδροχόος

Φίλοι Υδροχόοι, το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δια που βρίσκεται στο ζώδιο σας είναι πολύ βοηθητικό για τις προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Μέχρι και την Πέμπτη, μπορείτε να διεκπεραιώσετε συνεργασίες, συμφωνίες. Άλλωστε, η ατμόσφαιρα είναι ιδανική ακόμα και για θέματα αισθηματικά. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει μια σούπερ γνωριμία. Από τις 30 που ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και τα θέματα που προκύπτουν μπορείτε να τα χειριστείτε βάσει των αναγκών και όχι απαραίτητα των επιθυμιών σας, για να μην πελαγώσετε!

Ιχθύες

Όταν, Αφροδίτη και Δίας έρχονται τόσο κοντά αρμονικά, καταλαβαίνετε πως η εβδομάδα σας θα είναι από τις ομορφότερες. Είναι ένα μέγα γεγονός κι εκτός του ότι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανό να φέρει και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Όπως και να έχει, σας κάνει πιο δυναμικούς ώστε να κυνηγήσετε θετικά πράγματα στη ζωή σας. Δώστε προσοχή σ΄αυτό, γιατί μερικές φορές ξεχνάτε ή αμφισβητείτε τις δικές σας επιθυμίες. Η θέση του Άρη από τις 30 στον Σκορπιό θα αφήσει ήσυχα τα οικονομικά σας και θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

RECEARCH-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα www.alkhstis.gr

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr