Τελευταία Νέα

Δύο γενιές ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ… Και συνεχίζουν δυναμικά!

Πατέρας και γιος, Γιάννης και Γιώργος Σταθόπουλος! Σα δυο σταγόνες νερό… Και πώς να μην καμαρώνει ο επιχειρηματίας Γιάννης Σταθόπουλος για το γιο του; Άξιος διάδοχος της επιχείρησης και ο γιος του Γιώργος και η κόρη του Κωνσταντίνα, που κάνουν εδώ και χρόνια περήφανους τους γονείς τους.

Στυλοβάτης της επιχείρησης η σύζυγος του Γιάννη Σταθόπουλου, Χριστίνα. Κατάφεραν μαζί με τον άντρα τους να στήσουν υγιείς επιχειρήσεις και βέβαια το παράδειγμα τους ακολουθούν και τα παιδιά τους. Μετά από 38 χρόνια δημιουργίας, στέκονται πολύ ψηλά, με το καταναλωτικό κοινό να τους προτιμά για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν όλα τα χρόνια.

Και αυτό γιατί το όνομα Σταθόπουλος είναι ΕΓΓΥΗΣΗ! Και φυσικά στην επιχείρηση τους θα βρείτε πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα πάντα σε προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια. Και εκτός από τα παραπάνω η συγκεκριμένη επιχείρηση ξεχωρίζει και για τον κοινωνικό της χαρακτήρα! Η προσφορά τους στο συνάνθρωπο τους γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο καλά αυτό που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια! Και φέτος τις γιορτές θα βρείτε τα καλύτερα!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 19:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr