Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεψαν τα καλώδια ρεύματος των γεωτρήσεων που συνδέονται οι δεξαμενές νερού του Αλιβερίου – Κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό το Αλιβέρι

Χωρίς νερό κινδυνεύει να μείνει το Αλιβέρι λόγω δολιοφθοράς! Άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια ρεύματος των γεωτρήσεων από τις δεξαμενές που παίρνει νερό το Αλιβέρι. Η ζημιά έγινε σύμφωνα με πληροφορίες αντιληπτή πριν από μία ώρα. Αμέσως βρέθηκε στο σημείο μαζί με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ και ο Αντιδήμαρχος Έργων Νίκος Μπαράκος ο οποίος μιλώντας στο eviakosmos.gr καταδίκασε την πράξη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ότι εν μέσω της επέλασης του χιονιά και ενώ ο δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή για την κακοκαιρία το Αλιβέρι κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό, καθώς η ζημιά αυτή, σημαίνει ότι θα αδειάσουν οι δεξαμενές του νερού. Οι ενέργειες από τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΚΑ συνεχίζονται για την αποκατάσταση των ζημιών έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα υδροδότησης.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚΑ στη συνέχεια:

«Ενημερώνουμε τους δημότες ότι έγινε εκτεταμένη δολιοφθορά στα δυο κεντρικά αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚΑ στο Αλιβέρι στη θέση Λογγός όπου έχουν αφαιρεθεί οι παροχές ηλεκτροδότησης.

Την ώρα που ο δήμος Κύμης Αλιβερίου βρίσκεται σε επιφυλακή με όλες του τις δυνάμεις για την επερχόμενη κακοκαιρία η εγκληματική συμπεριφορά κάποιων δεν έχει όρια δημιουργώντας κίνδυνο να μείνουν χωρίς νερό πολλοί συμπολίτες μας, εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ βρίσκονται στο σημείο των αντλιοστασίων προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές όσο γρηγορότερα γίνεται.»

zimia 1

zimia4

zimia3

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 14:17

Σχετικά Άρθρα