Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Τσαπουρνιώτης: «Γυναίκα έσπασε το χέρι και τη μεταφέραμε στη Χαλκίδα με το αγροτικό του Δήμου- Αμεσα αναγκαία η στελέχωση του ΕΚΑΒ Λίμνης-Προσοχή στον παγετό»

Έκκληση μέσα από το eviakosmos.gr να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις κάνει ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης –Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης. Μετά το χιόνι που έπεσε στο δήμο, αν και οι δρόμοι έχουν καθαριστεί με τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου, ωστόσο ο παγετός δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Στο μεταξύ, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία πλέον η στελέχωση του σταθμού του ΕΚΑΒ Λίμνης. Ο δήμος έχει μεριμνήσει για το χώρο. Καθώς θα θρηνήσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος, ο οποίος δηλώνει ότι για το θεμα αυτό τις επομενες μέρες θα φτάσει μέχρι τον Πρωθυπουργό.

Σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μετά την κακοκαιρία ο δήμαρχος δήλωσε στο eviakosmos.gr «Ρίχνουμε συνεχώς αλάτι.Παρακαλώ τον κόσμο να μην μετακινείται άσκοπα. Ο πάγος κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα τα πράγματα».

Στο μεταξύ, για ακόμα μία φορά έρχεται στο προσκήνιο το θέμα στελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Λίμνη. Ένα θέμα για το οποίο έχει κάνει αγώνα ο δήμος μετά και τα τελευταία σοβαρά τροχαία που σημειώθηκαν στην περιοχή, επισημαίνει για πολλοστή φορά.

«Θα φτάσω μέχρι τον Πρωθυπουργό αν δε στελεχωθεί το ΕΚΑΒ της Λίμνης μέσα στον επόμενο μήνα» δήλωσε στο eviakosmos.gr ο κ. Τσαπουρνιώτης και συνέχισε: «Έσπασε μια γυναίκα το χέρι της και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας με το αγροτικό αυτοκίνητο του δήμου. Ενώ χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας υπάλληλος του δήμου που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες μέρες. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα»

Σχετικά Άρθρα