Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα λευκά όλη η Εύβοια- Κλειστές οι είσοδοι έξοδοι από και προς Χαλκίδα για τα φορτηγά- Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες για τα Ι.Χ- Τι γίνεται με το επαρχιακό οδικό δίκτυο

Απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας και προς ΠΑΘΕ, όπως αντίστοιχα και από τη Ριτσώνα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας. Ενώ απαραίτητες για να περάσουν κάποιοι την Υψηλή Γέφυρα σε ότι αφορά τα Ι.Χ είναι να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η απαγόρευση για τα φορτηγά ισχύει και από την Καστέλλα προς Δερβένι, και συγκεκριμένα από την όπου το 16η χλμ θέση έως την 42η χλμ/θ το οδικό δίκτυο αυτή την ώρα παραμένει ανοιχτό, καθώς επιχειρούν μηχανήματα, πλην όμως είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς χιονίζει έντονα στην περιοχή. Ανάλογη απαγόρευση ισχύει και στη Β. Εύβοια, και συγκεκριμένα από το 60η χλμ/θέση έως την 88η χλμ θέση Χαλκίδας –Αιδηψού και συγκεκριμένα από Στροφυλιά προς Παππάδες.

Σε ότι αφορά το επαρχιακό δίκτυο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων από Στενή για Στροπωνες, από Άγιο Αθανάσιο για Γλυφάδα και από Κοντοδεσπότι για Αγία Σοφία. Σε ότι αφορά τη Β. Εύβοια αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, από Βουτά προς Ροβιές, από Βουτά προς Παππάδες, από Αγδίνες προς Παππάδες, Λουτρά Αιδηψού προς Λίμνη, και από Λίμνη προς Δρυμώνα-Κερασιά –Στροφυλιά.

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο Λέπουρα- Κάρυστο, και συγκεκριμένα από την 20η χλμ θέση έως την 45η χλμ θέση δηλαδή από τον Αλμυροπόταμο έως τα Πόρτο Λάφια.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 14:24

Σχετικά Άρθρα