Κατόπιν ενημέρωσης από την Δημοτική Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), σύμφωνα με πληροφορίες του Δήμου Χαλκιδέων, ξεκινούν, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, οι εργασίες της εταιρείας για την επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, οι οποίες, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση από τη ΔΕΔΑ, αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 2 περίπου εβδομάδες.
Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου και κατά τις ημέρες εκτέλεσης των εργασιών, με ευθύνη της ΔΕΔΑ, θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα γίνει αποκλεισμός των παρακάτω οδών:
- Φίλωνος
- Τραπεζουντίου
- Ισαίου
- Δούνα
- Πλατανιώτη
Αμέσως μετά το τέλος των εργασιών της ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο, θα ξεκινήσει η εκτέλεση των εργασιών για το έργο «Αποκατάσταση των πεζόδρομων Χαλκίδας», που υλοποιεί ο Δήμος Χαλκιδέων, το οποίο αφορά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων πεζόδρομων που είναι στρωμένοι με κυβόλιθους και στην τοποθέτηση νέων κυβόλιθων.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ