Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση του Δημάρχου Ερέτριας στην αντιπολίτευση που δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση για το Νησί των Ονείρων: «Τους βαραίνει το παρελθόν και η προσπάθεια τους είναι να αφεθεί το Νησί των Ονείρων στην τύχη του»

Την Τετάρτη 11/5/2022 ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας στην οποία θα γινόταν ενημέρωση –συζήτηση για το Πεζονήσι ( Νησί Ονείρων ). Όπως επισημαίνει με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος,

Οι δημότες της Ερέτριας θα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας τη συνεδρίαση μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ερέτριας .

Η ανίερη συμμαχία των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης των κ.κ.. Γουρνή - Αλημπατέ , για μια ακόμη φορά επέλεξε την απουσία , ώστε να μην συζητηθεί ένα κορυφαίο θέμα όπως αυτό του Πεζονησιού , προφανώς για να μην ενημερωθούν οι δημότες της Ερέτριας για τα έργα και τις ημέρες αυτών που διοίκησαν την Ερέτρια από το 1992 έως το 2010.

Είναι σαφές ότι τους βαραίνει το παρελθόν και η προσπάθεια τους είναι να αφεθεί το Νησί των Ονείρων (το άλλοτε κόσμημα του Δήμου Ερέτριας και σύμβολο του τουρισμού ολόκληρης της Εύβοιας ) στην τύχη του.

Από την κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών, οι δημότες του ενιαίου πλέον Καλλικρατικού Δήμου επωμίζονται το βάρος της αποπληρωμής ενός ποσού μεγαλυτέρου των 4.000.000 ευρώ (καταβάλλοντας ετησίως 180.000,00 ευρώ για τριάντα ολόκληρα έτη) .

Επίσης, για 14 χρόνια το Πεζονήσι παραμένει κλειστό με ότι αυτό συνεπάγεται .

Αν νομίζουν κάποιοι, ότι με τέτοιου είδους εκβιαστικές κινήσεις θα καταφέρουν να διασφαλίσουν τις ατομικές τους επιδιώξεις είναι πολύ γελασμένοι .

Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να δώσει λύση και να βάλει τέλος στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του Δήμου μας .

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαϊ 2022 01:53

Σχετικά Άρθρα