Τελευταία Νέα

Δυναμική, λαμπερή και αποδοτική…

Από τους «Άσσους» που κρύβει στο μανίκι του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός είναι η ειδική συνεργάτης του, Ρούλα Κεχρή. Μία δυναμική, λαμπερή γυναίκα, διαθέτει όλες εκείνες τις περγαμηνές που την κάνουν αποδοτική, με ό,τι καταπιάνεται. Δυναμική, γιατί σε ό,τι της έχει ανατεθεί μέχρι τώρα από τον κ. Σπανό, το έχει καταφέρει και με το παραπάνω.Ιδιαίτερα με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, το κομμάτι που της αναλογεί, το έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία!

Λαμπερή, γιατί με την εργασία της συμβάλλει αποτελεσματικά στο έργο της Περιφέρειας μέσα από τα εξειδικευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία που εξασφαλίζει και την εφαρμογή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων τα οποία εκτός των άλλων συντείνουν στην οικονομική ανάπτυξη αλλά και σε μια κοινή προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Στ.Ελλάδας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια.

Πώς να μην λάμπεις όταν ο «ήλιος» της προσφοράς σου ακτινοβολεί σε όλους τους τομείς… Η Ρούλα Κεχρή, έχει αποδείξει μέχρι εδώ, ότι εκτός από συνεπής και αποτελεσματική είναι και αποδοτική!

Οι γνώσεις, και ο αδαμάντινος χαρακτήρας της είναι οι περγαμηνές της, αυτά που όλα αυτά τα χρόνια της δίνουν το εισιτήριο της επιτυχίας σε κάθε δύσκολο ταξίδι που έχει να πραγματοποιήσει κατακτώντας κάθε φορά το στόχο!

Και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πρότυπη κατασκήνωση της Ι. Μ. Φθιώτιδας "Η Αγία Αικατερίνη", όπου χάρη στο επιμορφωτικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας που χρηματοδότησε το Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας όπου φιλοξενήθηκαν 40 παιδιά από την Ουκρανία για 14 μέρες, η Ρούλα Κέχρη ως υπεύθυνη του προγράμματος και υπότροφος της Αμερικανικής Πρεσβείας, όπως ήταν αναμενόμενο πήρε τα εύσημα από τον Αμερικανό Πρέσβη George Τsounis και φυσικά από όλους τους παριστάμενους που τίμησαν την εκδήλωση!

kexri tsounis

kechri fthiotidos

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 14:19

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr