Τελευταία Νέα

ΚΑΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Γιορτή μετά …μουσικής με τσεκ-απ αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία…

Μία ξεχωριστή γιορτή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στις 10 το πρωί, με αφορμή την 1η Οκτωβρίου που είναι Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας, στο ΚΑΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Η ψυχή του ΚΑΠΗ Αλιβερίου Γεωργία Γεωργουσοπούλου η οποία προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στο ΚΑΠΗ Αλιβερίου αφιλοκερδώς, με τη βοήθεια και άλλων μελών και τη στήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ετοιμάζουν μια γιορτή αφιερωμένη στους ηλικιωμένους.

Και οι εξετάσεις υγείας, είναι ένα κομμάτι της γιορτής αυτής όπως και η ομιλία από τον Γενικό γιατρό Γιώργο Ζερβα, γιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, ο οποίος θα ενημερώσει τους παραβρισκόμενους για τις ιώσεις και τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Και μετά το γενικό τσεκ που περιλαμβάνει και δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, εξέταση πίεσης και σακχάρου, από το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», θα στηθεί ένα γλέντι για όλους τους φίλους του ΚΑΠΗ, με ζωντανή μουσική με τους Βασίλη Δεμερούτη στο μπουζούκι και Κουσερή Βασίλη στην κιθάρα για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί και να γευτούμε τα εδέσματα που έχουν φιλοτεχνήσει γυναίκες της περιοχής. Με την ευχή να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδια μέρα του χρόνου, στον ίδιο χώρο!

Να σημειωθεί εδώ ότι η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Αλιβερίου, Γεωργία Γεωργουσοπούλου, είναι εθελόντρια εδώ και 8 χρόνια και κάθε χρόνο αυτή τη μέρα το ΚΑΠΗ τιμά με διάφορες εκδηλώσεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες, προσφέροντας τους επίσημη ενημέρωση και πλούσια διασκέδαση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 20:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr