Τελευταία Νέα

«Συρρικνωμένο» φέτος το Καρναβάλι της Χαλκίδας γιατί δεν χρηματοδοτεί η εστίαση;

Μετά το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με συγκεκριμένες κάμερες στο Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων στη Χαλκίδα, η δήμαρχος Έλενα Βάκα σύμφωνα με πληροφορίες βάζει απέναντι με τα στάση της για το φετινό καρναβάλι, το Σωματείο Εστίασης. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε η ευρεία σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί για να συζητηθούν τα θέματα του φετινού Καρναβαλιού, στην οποία, το σωματείο της εστίασης δεν είχε λάβει ενημέρωση, ούτε τηλέφωνο από τους αρμοδίους προς τον Πρόεδρο για να συμμετέχει.

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Χαλκίδα κινδυνεύει ανήμερα του Καρναβαλιού να έχει κλειστά τα καταστήματα στην παραλία της Χαλκίδας; Μόλις ο Πρόεδρος του Σωματείου της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου ενημέρωσε σχετικά, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά με τους συνεργάτες της δημάρχου κ. Βάκα, να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση.

Ένας εξ αυτών μάλιστα ανέφερε στον Πρόεδρο ότι και καλά θα καλούσαν την εστίαση ξεχωριστά. Κανένας σεβασμός πλέον σε ένα Σωματείο που εδώ και χρόνια χρηματοδοτεί το δήμο στη διεξαγωγή του καρναβαλιού, στηρίζοντας την προσπάθεια να γίνεται όλο και καλύτερο και να εδραιωθεί ως θεσμός; Πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και τα όποια ζητήματα δημιούργησαν με αφορμή την συζήτησή για το Καρναβάλι θα λυθούν πριν τη διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr