100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Με επιστολή στον Μπουραντά παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Θεοδώρου- Παρέδωσε στον Κώστα Δημά

Με μία επιστολή, ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Αντιδημάρχου, στο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, τη Δευτέρα το πρωί. Ο κ. Θεοδώρου σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, ευχαριστησε για τη συνεργασία το δήμαρχο. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος παραμένει δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου. Την Τριτη το πρωί παρέδωσε στον κ. Κώστα Δημά Αντιδήμαρχο Κονιστρών ο οποιος αναλαμβάνει και χρέη αντιδημάρχου Κύμης.

Ο κ. Θεοδώρου έγραψε:

Χθες υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Κύμης με επιστολή μου προς τον Δήμαρχο Θανάση Μπουράντα, τον οποίο και ευχαρίστησα για τη συνεργασία.

Ήταν μια κίνηση επιβεβλημένη δεδομένων των αυξημένων υποχρεώσεων που έχω ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα. Είναι, άλλωστε, αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου στο μέτρο και στον πήχη που έχω θέσει και έχω συνηθίσει να λειτουργώ ως Αντιδήμαρχος. Από μια θέση όπου έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, υπερβαίνοντας πολλές φορές το πεδίο της προσφοράς μου και πέραν του στενού πλαισίου των αρμοδιοτήτων μου κι έχοντας, πάντα, ως μοναδικό γνώμονα το καλό του
τόπου και των συμπολιτών μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως και μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους από το 2014 έως και σήμερα. Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και να μην ευχαριστήσω στους υπαλλήλους του Δήμου μας για την επιτυχημένη και ουσιαστική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΗ n

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 00:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr